Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Πλημμύρισε» με κόσμο το χιονοδρομικό κέντρο Σελίου - Τι δήλωσε ο Λάκης Μελιόπουλος

Το Εθνικό Χιονοδρομικό Κέντρο Σελίου,  βρίσκεται σε υψόμετρο 1530 μ. έως 1890μ., στο όρος Βέρμιο, στην Ημαθία και είναι το πρώτο οργανωμένο χιονοδρομικό κέντρο της Χώρας. Τα πρώτα χιόνια έπεσαν και ήδη αρκετός κόσμος, εκμεταλλεύτηκε το Σαββατοκύριακο για να το επισκεφτεί και να απολαύσει χειμερινά σπορ.

Ο κ. Λάκης Μελιόπουλος, υπεύθυνος του χιονοδρομικού κέντρου Σελίου, μίλησε στην εκπομπή «Περίμετρο» της ΕΡΤ3 για το τι μπορεί να απολαύσει ο επισκέπτης φτάνοντας εκεί.

«Έχουμε αρκετό χιόνι και η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη για τα δεδομένα του χιονιού που έχουμε και ευχαριστούμε όλους τους επισκέπτες που μας τίμησαν με την παρουσία τους.

Έχουμε ανοίξει τρεις αναβατήρες στο πίσω μέρος του χωριού με τέσσερις πίστες πίσω ανοιχτές, τις μπροστά τις έχουμε δώσε σε αναστολή και για λόγους ασφαλείας δεν τις έχουμε ανοιχτές. Μπορεί κανείς εδώ να κάνει πεζοπορία, περιμετρικά του βουνού υπάρχει σήμανση με μονοπάτια, ορειβατικό σκι, σανίδα, ευελπιστούμε ότι θα ρίξει λίγο χιόνι ακόμη για να είμαστε σε πλήρη λειτουργία.

Εδώ και τέσσερις μέρες έχουμε πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, με αποτέλεσμα να συντηρηθεί έστω και αυτό το λίγο χιόνι που έχει πέσει. Οι πίστες μας είναι πολύ καλές.

Με τη βοήθεια του Υπουργείου Τουρισμού υπάρχει μια προσπάθεια για όλα τα χιονοδρομικά γενικότερα, για ανάπτυξη, και πέραν της χιονοδρομίας να ασχοληθούμε με άλλα σπορ και άλλες δραστηριότητες. Από τη μεριά μας έχουμε καταθέσει ολοκληρωμένο φάκελο για τεχνητή χιόνωση και περιμένουμε τα αποτελέσματα, έτσι ώστε μέσα στο 2024, καλώς εχόντων των πραγμάτων να ξεκινήσουν οι εργασίες, και αυτό να βοηθήσει στη μεγαλύτερη διάρκεια του χιονιού και της σεζόν. Η πρόσβαση είναι εύκολη για εδώ, καθώς ο δρόμος είναι πάντα καθαρός», όπως ανέφερε ο κ.Μελιόπουλος.

Πηγή

11 σχόλια:

  1. ΕΜΕΙΣ ΠΗΓΑΜΕ ΣΤΙΣ 13.00μμ ΚΑΤΣΑΜΕ 20 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΦΥΓΑΜΕ ΛΟΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΡΑΣ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΊΔΑΝ ΤΌΣΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως πριν τον κορονοιο ?

      Διαγραφή
    2. Αυτα παθαινεις οταν φορας το κρανος του σκι αναποδα......5000 κοσμο ανεφερε η Τροχαία για το Σελι....

      Διαγραφή
    3. Την Κυριακή γινόταν χαμός, τα αυτοκίνητα είχαν γεμίσει και το καινούργιο πάρκινγκ. Όσοι είχαν σκι ή μωρά έπρεπε να τα κουβαλάνε στα χέρια για ώρα. Καλό θα ήταν να μεριμνήσουν οι υπεύθυνοι να υπάρχει προτεραιότητα, να αφήνουν κενές θέσεις μπροστά γι’ αυτούς που έχουν εξοπλισμό.

      Διαγραφή
  2. Για το Σελι δεν ξέρω,πάντως οι ταβέρνες στην Κουμαριά ήτανε sold out.Αρτον και θεάματα θέλει ο κόσμος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα μαγαζια σε χιονοδρομικό και σελι γεμισαν απο νωρις και οι υπολοιποι κατεβαιναν για Κουμαρια κ Βεροια για φαγητό...ολοι κερδισμένοι...

      Διαγραφή
    2. Πόσοι θα φάνε Σέλι & Κουμαριά , να πούμε 300 άτομα ή 500 ....αυτή είναι η υποδομή .

      Διαγραφή
    3. Πήγαινε άνοιξε μια ταβέρνα

      Διαγραφή
    4. Μαλάκας είμαι να ανοίξω , εσύ γιατί δεν ανοίγεις , μόνο σχόλια είσαι , σε πειράζει η αλήθεια ?

      Διαγραφή
  3. Με 3η5 Κυριακές τον χρόνο δεν γίνετε τιποτα τις καθημερινές είναι άδειο πως να βελτιωθεί η κατάσταση το 90% είναι γυναικόπαιδα. Πως να μαζευτούν λευτα ούτε για τις τρύπες στο δρομο δεν φτάνουν τα λευτα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πυρετός του € . Τι ζούμε ρε φίλε στον πάμπτωχο νομό μας. Περιμένουμε τώρα με 10 καφέδες και με 5 σπαλομπριζόλες που θα δώσουμε να δούμε προκοπή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ