Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε χάφαρο η «Βασίλισσα»

Ολοκληρώθηκε άλλη μια μεταγραφή για τον ΝΠΣ Βέροια, με τον Φώτη Πανταζέλο να είναι κι επίσημα παίκτης της ομάδας. Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, ο 22χρονος μέσος πήρε την απόφαση να φορέσει την “κυανέρυθρη” φανέλα και για το υπόλοιπο της σεζόν θα αποτελεί ακόμη μια επιλογή για τον Γιάννη Πολλαετίδη.

Ο Φώτης Πανταζέλος γεννήθηκε στις 31 Ιανουαρίου του 2002 και έχει ύψος 1,78 μ. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή τόσο ως αμυντικό, όσο και ως επιθετικό χαφ με δημιουργικές ικανότητες. 

Τo 2014 εγγράφηκε στις ακαδημίες τις ΑΕΚ όπου αγωνίστηκε 1 φορά τη σεζόν 19-20 στο Πρωτάθλημα της Super League 1 στην κατηγορία U-19. Στη συνέχεια μεταγράφηκε στον Βόλο όπου την ίδια σεζόν κατέγραψε 20 συμμετοχές και σημείωσε 1 γκολ στην ίδια κατηγορία. 

Ακολούθως μετακόμισε στη Γερμανία όπου φόρεσε τη φανέλα της FC Hertha 03 Zehlendorf. Επέστρεψε στην Ελλάδα για λογαριασμό του Θεσπρωτού, ενώ τον Οκτώβριο αποκτήθηκε από τον Φωστήρα.

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ