Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε βαθμό ο Καλογερόπουλος - Έγινε Αστυνομικός Διευθυντής


Θα μείνει στην Ημαθία ή θα πάει σε κάποιον διπλανό νομό;
Με προεδρικό διάταγμα και μετά από πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προήχθη στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο Ανδρέας Καλογερόπουλος.

Ο έμπειρος αξιωματικός, μετά από μια μακρόχρονη και πετυχημένη πορεία ως διοικητής στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας και ως Υποδιευθυντής στο επιτελείο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας, πήρε βαθμό και πλέον περιμένει την επίσημη τοποθέτησή του. 

Το βασικό ερώτημα είναι αν θα μείνει στην Ημαθία ή αν θα μετατεθεί σε κάποιον όμορο νομό; Αξίζει να σημειωθεί πως τα τελευταία 15 χρόνια με εξαίρεση τον Διονύση Κούγκα, όλοι οι άλλοι Διευθυντές ήρθαν από άλλους νομούς και συγκεκριμένα: Αδαμίδης (Κοζάνη), Σιμούλης (Λάρισα), Μπαντουβάκης (Κρήτη - Πέλλα), Τουλίκας (Πιερία), Παπαχρήστου (Πέλλα).

15 σχόλια:

  1. Επιτέλους ένας αξιωματικός ΜΑΓΚΑΣ και ΑΛΑΝΙ! Αν μείνει διευθυντης στην Ημαθία θα βάλει μια τάξη ειδικά στην τροχαια που το ξερεί το αντικείμενο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια στον κ.καλογεροπουλο ένας άξιος αξιωματικός του εύχομαι και σε ανώτερα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μετά από πρόταση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, προήχθη στον βαθμό του Αστυνομικού Διευθυντή ο Ανδρέας Καλογερόπουλος.

    Υ.Γ. Τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμιδια?????? αυτος θα ειναι ο νεος διευθυντης λογικα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έντιμος αξιωματικός με παιδεια και μόρφωση. Αξίζει να γίνει ο αρχηγός στην Ημαθια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άρχισαν το γλείψιμο κάποιοι συνάδελφοι. Όνοματα δεν λεμε προσωπικότητες δεν θίγουμε αλλά έχουν γνώση οι {αστυ}φυλακες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΝΙΩΠΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟ... ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΘΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΥΚΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το πρόβλημά σου είναι οι πιτσιρικάδες με τα δίκυκλα; Κομπλεξικέ...

      Διαγραφή
  7. Συγχαρητήρια στον άνθρωπο πάνω απ' όλα και να είναι πάντα καλά .απλός πολίτης το λέει και όχι συγγενής,μην δούμε κάποιον να προοδεύει αμέσως να τον φάμε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τον βλέπω για Πέλλα ή Πιερία εχω πληροφόρηση καλή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άλλο ένα κουρασμένο παλληκάρι με συνεχείς ''δυσμενείς'' μεταθέσεις και με μεγάλη κούραση με εναλλαγές γραφείων μέσα στο ίδιο κτήριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Νωπά ό καλύτερος γιατί Είναι αυστηρός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ