Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάταξαν την εγκληματικότητα!

Από μηδενικές έως ελάχιστες ήταν οι περιπτώσεις κλοπών και άλλων εγκληματικών ενεργειών, την περίοδο των εορτών στο κέντρο της Βέροιας. Η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. ήταν εκεί, ως άγρυπνος φρουρός και με την επιβλητική της παρουσία απομάκρυνε οποιοδήποτε κακοποιητικό στοιχείο. 

Ακόμα και λίγες ώρες πριν την έλευση του νέου έτους, οι πάνοπλοι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ, βρισκόντουσαν σε διάφορα σημεία της πόλης και περιπολούσαν για την τήρηση της τάξης και της ασφάλειας.



28 σχόλια:

  1. Αυτοί καλά κάνουν την δουλειά τους.....η τροχαία δεν ξέρει τι της γίνεται......κατά την διάρκεια των εορτών παντού επικρατούσε αναρχία.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο στην ομάδα ΔΙΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 1.400 ευρώ παίρνουν κάθε μήνα δεν θα του λυπηθούμε κιόλας. την δουλεια τους κανουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι είναι σίγουρο αυτό που γράφεις και ,, αλλά όταν χρειαστείς βοήθεια πάρε το 200,, παντού τρέχουν και η ζωή τους έχει αξία και έχουν οικογένεια, δηλαδή με αυτά τα λεφτά τι είναι πλούσιοι και ρισκάρουν την ζωή τους,άλλοι παίρνουν τα διπλάσια και από αύριο σε αύριο σε λένε στις υπηρεσίες εκείνοι δεν κινδυνεύουν.

      Διαγραφή
    2. Είσαι πολύ βλάκας.

      Διαγραφή
    3. Ποιος παίρνει ρε ανόητε 1400 ευρω;;;;;;και αυτά που παίρνουν είναι πολύ λίγα...ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΔΟΥΛΕΙΑ;;;;ΚΑΝΑΠΕΔΑΚΙΑ ΕΧΕΙΣ Κ ΑΠΟΨΗ..εσύ στην δουλίτσα τι κωλαράκι σου δεν ρισκάρει μην σκοτωθεί...μάθατε να μιλάτε...3000 αξίζουν μισθό.. όπως κ οι πυροσβέστες,και όλες οι επικίνδυνες δουλειές...τρισαθλιοι

      Διαγραφή
    4. Εσύ γιατί δεν πήγες να πάρεις τα 1400? Η χολή χολή

      Διαγραφή
  4. Αν δεν τους αρέσει η δουλειά που κάνουν με μια αιτησουλα μπρουν να παραιτηθούν και να έρθουν στον ιδιωτικό τομέα με 700 ευρώ τους περιμένουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ακριβως γιαυτον τον λογο θα ειστε παντα κακομοιρηδες. Μονο κακια και ζηλια εχετε για τον συναθρωπο σας. Και 700 πολλα ειναι για τα μυαλα που κουβαλατε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εξαωρακι κάθε μέρα και μισθός 1500 ευρώ και εσύ κακομοιρε δούλεψε 12 ώρες για 620 ευρω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εξαωρο σε ποια εταιρια για να σε πιστεψουμε? Εγω στην venus βεροιας μεχρι 1200 πηρα με 31 μεροκαματα 8ωρου βασεως + 2 10ωρα. Τα 1500 στο 6ωρο δεν υπαρχει. Εκτος αν εργαζεσαι στον μυτιλιναιο στην αθηνα.

      Διαγραφή
  7. Καυχιούνται πως μπηκαν στην αστυνομια με πανελλαδικες. δεν λενε ομως οτι με βαθμό 14 μπηκαν σχολη αστυφυλακων και εμεις με 18 και 19 πηγαμε πανεπιστημια και δουλευουμε για 500 ευρώ. αδικιες του συστηματος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Λάθος κάνεις. Επειδή η Βέροια είναι μικρή και γνωριζόμαστε, με μέσον μπήκαν φιλώντας κατουρημένες ποδιές κι έχουν το θράσος να μας κουνάνε το δάχτυλο και να διαμαρτύρονται.

      Διαγραφή
  8. Μπράβο στα παιδιά και μακάρι πάντα ησυχία να χουν και να γυρνάνε γεροι και υγιείς στο σπίτι τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τα σχόλια αντικατοπτρίζουν την νεοελληνικοτητα της κοινωνίας μας, καμμία έκπληξη,όντως πιάσαμε πάτο και προσπαθούμε για πιο κάτω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν σου τα πήραν με ληστεία μέσα στο δρόμο αλλά με ηλεκτρονική απάτη στα bitcoins της Κορυτσάς. Πάντως τα πήραν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πάταξαν τα οχήματα με αλλαγμένες εξατμίσεις!!! Μιλάμε για τρελό έγκλημα!!! Ποια εγκληματικότητα πάταξαν ρε θα μας τρελανετε; Μόνο πάπια με εξατμίσεις κυνήγησαν γιατί μόνο αυτό είναι ικανοί να κάνουν και τίποτα άλλο. Αν αυτοί είναι καλοί στην δουλειά τους τότε ποιοι είναι άχρηστοι; Μόνο για φωτό στον βεροιώτη είναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι οι καλύτερα αμοιβόμενοι στο δημόσιο με σπουδές μηδέν. Αν τους βάλεις να μετρήσουν μέχρι το δέκα θα κάνουν εφτά φορές λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Όλοι μπήκαν από το παράθυρο με μέσον, βλέπε ειδικοί φρουροί, συνοριοφύλακες, πανεπιστημιακή αστυνομία κτλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα παιδιά πολύ καλά κάνουν τη δουλειά τους Και Βγάλτε ορισμένοι την κακία από πάνω σας στον ιδιωτικό τομέα μπορεί να πάρεις και 600 μπορείς να πάρεις και 1000 Ευρώ τον μήνα στο ελεύθερο επάγγελμα μπορεί να βγάλεις και 1000 μπορεί να βγάλεις και 10 χιλιάρικα το μήνα Με όλα τα ρίσκα του μπορεί να έχει ένας ελεύθερος επαγγελματίας. Και έμπαση περιπτώσει θα πρέπει κάποιοι να φροντίζουν για την τάξη και την ασφάλεια μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. εσύ που λες ότι περνούν 1400 ευρώ είσαι τόσο σίγουρος που το λες να την κάνεις και εσύ αυτή τη δουλειά για να δεις τι ωραία που περνάνε να είναι η ζωή σου σε επικίνδυνο για κάθε λεπτό που περνάει εύχομαι να το νοιώσεις και εσύ να είναι το παιδί σου αστυνομικός τότε βγες και σχολίασε για αυτά τα παιδιά που είναι πάνω στις μηχανές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Nα φανταστω είσαι σύζυγος αστυνομικου της ΔΙ.ΑΣ. ε;

      Διαγραφή
  16. παλι καλα ειναι και αυτα τα παιδια και δουλευουν τα περιφερειακα καφε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλοι συνοριοφυλακες είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Επειδή κλασσικα ο ΒΕΡΙΩΤΗΣ δεν είχε κάτι άλλο να ανεβάσει ανέβασα μια φώτο από προφίλ αστυνομικού την φώτο που βλέπετε. Κάνεις σας ΚΑΝΕΙΣ δεν ανέφερε τους 3 αστυνομικούς που σκοτώθηκαν Μόνο μέσα στον Δεκέμβριο, οσοι λοιπόν κάνετε τα μαθηματικά ώρες εργασίας κτλ κτλ με απολαβές είστε αναίσθητοι. Ρωτήστε τους οικείους τους πως νιώθουν τώρα. Από εκεί και πέρα είτε με πανελλήνιες είτε με μόρια όπως και να μπήκαν... Μπήκαν και εργάζονται λίγα πολλά αυτά είναι.... Στο Ελληνικό κράτος γίνονται πολλές αδικίες είτε στις αμοιβές είτε στο σπουδές ότι δεν βρίσκουν όλοι δουλεία σε αυτό που σπούδασαν....Γιαυτο μην βγάζετε κακία μίσος και ζήλια λόγω μιας Φώτο που ανέβασε ο ΒΕΡΙΩΤΗΣ.. Υπάρχουν πιο σοβαρά προβλήματα να λύσουμε όλοι μας στην κοινωνία που παραπαίει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι άνθρωποι ζητούν εργασία εκεί που τους προσφέρουν! Τους αθλητές που με μια χρονιάς κάποια διάκριση τους έδωσαν εργασία και δικαίωμα εισαγωγής στο Πανεπιστήμιο μίλησε ποτέ κανείς; Που κάποιοι άσχετοι τέτοιο νόμο αδικίας, που καταργήθηκε φυσικά ,τον έλεγαν τύχη! Τα μαγειρεμετα τα λένε τύχη οι πονηρεμενοι. Στον νομικό κόσμο η αδικία σε βάρος άλλων δεν λέγεται τύχη ή ατυχία. Λέγεται παραβίαση δικαιωματων. Δηλαδή τα παιδιά που τα στομάχια τους βγήκαν έξαπό τις αγωνίες και τα διαβάσματα , τις εξετάσεις, οι γονείς που πληρώσανε ενοίκια να σπουδάσουν παιδιά είναι οι ατυχοι! Η ανάξιοι ! Και όλοι αυτοί είναι οι πελάτες τέτοιων πολιτικών επιλογών! Όλη η Ελλάδα είναι πελάτης του "να μου δώσεις δουλειά για το παιδί" Άξιοι είναι οι άνθρωποι που δουλεύουν δύο μέρες για να μπορέσουν να πάνε σε γιατρό, και νοσηλεύονται στα άθλια νοσοκομεία για τα οποία έχουν πληρώσει φόρο , άντε οι πλεονέκτες προβληματιστείτε καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαντάζεται κανείς τους γονείς των αθλητών των χαμένων ομάδων εκείνων των ημερών τι θα έπρεπε να εξηγήσουν στα παιδιά τους για το δικαίωμα εργασίας που έχασαν ; χαχαχα ήσασταν οι χαμένοι του Λόττο των αγώνων , έτσι θα βρίσκατε δουλειά, ετυχε και ήσασταν οι χαμένοι , ας μην χάνατε αυτή τη μέρα

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ