Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορίστηκε το νέο προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας


Νέος πρόεδρος ο Γιώργος Μιχαηλίδης
Η πρώτη συνεδρίαση του νέου δημοτικού συμβουλίου Βέροιας πραγματοποιείται αυτή τη στιγμή στο Δημαρχείο της πόλης, στην οποία, όπως ορίζει η νομοθεσία, θα αναδειχθούν τα μέλη του προεδρείου και τα τακτικά και αναπληρωματικά μέλη της Δημοτικής Επιτροπής. 

Προεδρεύων στην έκτακτη συνεδρίαση ήταν ο Βασίλης Παπαδόπουλος, ο οποίος συντόνισε την όλη διαδικασία.


Έπειτα από την πρόταση του Δημάρχου και της παράταξης «Δράση με Γνώση», νέος πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου εκλέχθηκε ο Γιώργος Μιχαηλίδης, ενώ αντιπρόεδρος ορίστηκε, έπειτα από πρόταση της παράταξης του Κώστα Παλουκίδη, ο Μιχάλης Σουμελίδης και γραμματέας ορίστηκε, έπειτα από πρόταση της παράταξης του Θεόφιλου Κορωνά, η Πετρούλα Παπαδίνα.


Στη συνέχεια τα μέλη του προεδρείου πήραν τις θέσεις τους στα έδρανα, με τον νέο πρόεδρο Γιώργο Μιχαηλίδη να προχωράει στην πρώτη του δήλωση, ευχαριστώντας τον Δήμαρχο για τη μεγάλη τιμή προτείνοντάς τον πρόεδρο του ΔΣ, καθώς και όσους υπερψήφισαν την πρόταση, λέγοντας ότι διαδέχεται έναν καλό και άξιο πρόεδρο.












8 σχόλια:

  1. Ο Μιχαηλίδης είναι η καλύτερη επιλογή που θα μπορούσε να κάνει ο δήμαρχος. Εχει τεράστια εμπειρία και γνώση επι της διαδικασίας του Δημοτικού συμβουλίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με έκανες και γέλασα πρωί πρωί.

      Διαγραφή
    2. Η κωλοτούμπα, της κωλοτούμπας, την κωλοτούμπα, ω κωλοτούμπα….……….

      Διαγραφή
  2. άντε πάλι η γλάστρα εκεί πάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γνωστός γυρολόγος ο Μιχαιλιδης ήρθε η ώρα της καρέκλας ??? Χαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. απο την γλαστρα του παρισιου στην γλαστρα την ποντιακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο βιογραφικό του να αναρτήσετε :πτυχία -ξενες γλώσσες -εργασία -να ξέρουμε τι πρόεδρο έχουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ίσως ο πιο έμπειρος στα αυτοδιοικητικά, εργατικός, ενωτικός με πάθος για προσφορά. Ο Γιωργος θα εργαστεί σκληρά και με την εμπειρία του θα συνθέτει τις διαφορετικές φωνές μεσα στο δημοτικό συμβούλιο. Εξαιρετική επιλογή απο τον στρατηγό Βοργιατζιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ