Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Όλα τα βλέμματα, επάνω τους!

Την Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου, η Βέροια έζησε μια ξεχωριστή μέρα προς τιμήν του πολιούχου της, του Αγίου Αντωνίου. Το Λύκειο Ελληνίδων συμμετείχε ενεργά στον εορτασμό, φέρνοντας την τοπική παράδοση στο προσκήνιο. Τέσσερις χορεύτριες εμφανίστηκαν με την αστική φορεσιά της Βέροιας.

Με χαρακτηριστική χάρη και κινήσεις που αντανακλούσαν την παράδοση της περιοχής μας, οι χορεύτριες έστρεψαν επάνω τους όλα τα βλέμματα. 

Η παρουσία του Λυκείου στην εκδήλωση ήταν ένας τρόπος να τιμηθεί ο πολιούχος και να συμβάλλουμε στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς μας. Με αυτόν τον τρόπο, ενώνουμε τη νεολαία με την παράδοση, διατηρώντας ζωντανή την ιστορία και τον πολιτισμό μας.


2 σχόλια:

  1. Μπράβο στα κορίτσια που συνεχίζουν την παράδοση αλλά θέλω να μάθω , τι γίνεται με το αρχοντικό Σαραφογλου που παραδόθηκε στο Λύκειο Ελληνίδων; Άνοιξε για το κοινό; Θα ανοίξει; Χρησιμοποιείται; Σε τι φάση είναι; Θα ήταν ωραίο να μπορούσαμε να το επισκεφτούμε ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφα και αρμονία! Όχι Σάρα Μάρα κουκουνάρα ντύσιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ