Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Μητσοτάκης, ο εφιάλτης των Αρειανών και ο μάγκας Αγάπιος

Kataskopos speaking

Καθόμουν χθες το βράδυ και έβλεπα Ραπτόπουλο. Είπε κάτι ο «Ραπ» που μου έκανε μεγάλη εντύπωση. Φαντάσου λέει ο Άρης, μετά από 54 ολόκληρα χρόνια, να κατακτήσει το κύπελλο Ελλάδας και μερικές ημέρες αργότερα ο ΠΑΟΚ να πανηγυρίσει το πρωτάθλημα. 

Πραγματικός εφιάλτης για τους Αρειανούς, που δεν θα μπορούν να το χαρούν! Αν το κάνεις κι αυτό ρε Μητσοτάκη, τι να πω; Θα κυβερνάς για άλλα 20 χρόνια. Η Θεσσαλονίκη, μετά το Μετρό και το Fly Over, αν θα πάρει ο Δικέφαλος το πρωτάθλημα και ο Άρης το κύπελλο, τότε σε βλέπω να πιάνεις 60% στις επόμενες εκλογές στην Μακεδονία!

Πάμε τώρα στη Βέροια. Είμαι πολύ χαρούμενος που πλέον το τρένο μπήκε στις ράγες. Η ομάδα κάνει μια μεγάλη αντεπίθεση και οφείλουμε όλοι να είμαστε δίπλα της. Είναι θέμα αξιοπρέπειας και επιβίωσης. Δεν πρέπει να πέσουμε στο τοπικό πρωτάθλημα, γιατί θα είναι στίγμα στην ιστορία της «Βασίλισσας». 

Συγχαρητήρια στον Αγάπιο Αναστασιάδη που δίνει μια τεράστια μάχη, με ελάχιστους ανθρώπους δίπλα του να τον βοηθούν πραγματικά. Ειλικρινά, όταν όλοι είχαν λακίσει, αυτός βγήκε μπροστά και ανέλαβε τον σύλλογο. Είσαι μάγκας και μπράβο σου! Μακάρι να τα καταφέρουμε και να μείνουμε στις επαγγελματικές κατηγορίες.

4 σχόλια:

  1. Κατασκοπε αν δεν έχεις να speak κάτι, μην speaking,γιατί εκτιθεσε . Κάτσε να χαρείς την νίκη του μπαοκ σου τωρα γιατί είσαι 2 βαθμούς μπροστά από την ΑΕΚ και έχεις ακόμη 2 παιχνίδια με Άρη και στου Χαριλάου αυτή τη φορά με κόσμο. Σημ.ο ρουμανος από την πολλή κλαψα ανέβασε πυρετό,να φανταστείς πόσο ρουμανοβλακας είναι μέχρι και με την θυγατρική του ουρουγουανοβλακα έκλαψε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οταν κανουμε αναφορα για ομαδες που παιζουν ευρωπη,δε ταιριαζει μεσα σε αυτη την αναφορα να υπαρχουν σχολια για ομαδες Α τοπικο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Του χρονου freddo espresso και θα πηγαινουμε τις κυριακες 1200 να βλεπουμε καβασιλα βεροια,
    Μελικη_βεροια,
    Τριλοφο_βεροια,
    Αγια Μαρινα_βεροια,
    Αγιο Γεωργιο_βεροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ο Άρης έχει ισχυρές πιθανότητες Κατάσκοπε για Κύπελλο. Άλλος τίτλος στην Μακεδονία δεν προβλέπεται για φέτος. Δεν είναι κάθε μέρα Πασχαλιά.... Για δε τα ποσοστά του Κούλη στη Μακεδονία στις Ευρωεκλογές ας μη μιλήσουμε. Θα πιάσουν θερμοκρασίες Νευροκοπίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ