Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Ντύθηκε» στα λευκά το Σέλι - Δίνουν μάχη τα αποχιονιστικά για να είναι καθαροί οι δρόμοι

Χιονοθύελλα έπληξε τα ξημερώματα της Κυριακής το γραφικό χωριό, με τους κατοίκους να ξυπνάνε με φρέσκο χιόνι στις αυλές τους


Μετά την παρατεταμένη καλοκαιρία των προηγούμενων ημερών, με ηλιοφάνεια και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ο καιρός από το βράδυ του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου άλλαξε, φέρνοντας ισχυρές χιονοπτώσεις.


Στα ορεινά της Βέροιας, όπως και στο Σέλι, αυτό μεταφράστηκε σε χιονοθύελλα συγκεκριμένα που έπληξε τα ξημερώματα το χωριό, με τους κατοίκους να ξυπνάνε με φρέσκο χιόνι στις αυλές τους.


Σύμφωνα με την ενημέρωση του προέδρου Γιώργου Φαρσαρώτου, τα αποχιονιστικά της Περιφέρειας και του Δήμου καθαρίζουν συνεχώς από τα ξημερώματα το οδικό δίκτυο Βέροια - Σέλι - Νάουσα και μέσα στο χωριό, κρατώντας τους δρόμους καθαρούς. 


Πιο συγκεκριμένα, σε εξελιξη βρίσκεται ο αποχιονισμος της Επαρχιακής οδού Βεροια - Σελι απο την ΠΕ Ημαθιας. Μηχάνημα πέρασε χθες το βράδυ και σημερα το πρωί. Ο δρόμος από Βέροια είναι προσβάσιμος με χιονολάστιχα. Ο δρόμος από Σέλι προς Νάουσα θα αποχιονισθεί αργότερα.
Το μηχάνημα του Δήμου Βέροιας ανεβαίνει για να καθαρίσει του δρόμους μέσα στο χωριό, τα πάρκινγκ αλλά και τον δρόμο προς το χιονοδρομικό. Αυτήν την στιγμή, η χιονόπτωση συνεχιζεται με -5 βαθμούς Κελσίου.

3 σχόλια:

  1. υπηρχαν εποχες που εριχνε χιονι μεσα στην βεροια και το κρατουσε για 30 μερες τουλαχιστον σε μερη που δεν χτυπουσε ο ηλιος. και τωρα γινεται ειδηση το χιονι 15εκ αντι 150εκ σε περιοχες που αυτονοητα ειχαν χιονι (εστω για δειγμα) απο αρχες δεκ μεχρι και τελη απριλη μην πω μαη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σκληρή μάχη! Από αύριο - μεθαύριο θα έχει ραδίκια για μάζεμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ραδικια αυριο μονο κατεψυγμένα στο Σελι...Εσυ καμπισιε να πας στην Λαϊκή την τριτη για φρεσκα ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ