Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ναι, ρε Βεροιάρα! Νίκησε 2-0 τον Αετό Βαρβάρας και «βλέπει» παραμονή

Τη δεύτερή της σερί νίκη πανηγύρισε η Βέροια, η οποία για την 20η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής φιλοξένησε τον Αετό Βαρβάρας, νικώντας τον με 2-0.

Με τις καλύτερες προϋποθέσεις ξεκίνησε ο αγώνας για τη “Βασίλισσα”, η οποία στην πρώτη της τελική άνοιξε το σκορ με τον Τζόρνταν να σουτάρει στο 5′ από το ύψος της μεγάλης περιοχής και τον τερματοφύλακα του Αετού να μην αντιδράει σωστά γράφοντας το 1-0.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΜΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

Στο 23′ ήρθε η επόμενη μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια, με τον Φασίδη να γίνεται αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι, αλλά να μην καταφέρνει να πιάσει “γεμάτο” σουτ.

Ο Αετός απάντησε άμεσα, με τον Πέταλλι να εκμεταλλεύεται τον πολύ ωραίο συνδυασμό των συμπαικτών του, αλλά να μην σουτάρει καλά, με τον Ιωαννίδη να μαζεύει εύκολα.

Επόμενη τελική ξανά της Βέροιας, με τον Τζόρνταν στο 27′ να πιάνει ένα φιλόδοξο σουτ από τα 25 μέτρα, το οποίο φυσικά και δεν ανησύχησε τον Παπαβασιλείου.

Την μεγαλύτερη της στιγμή στο πρώτο ημίχρονό είχε η ομάδα της Βαρβάρας, με τον Κουτσούκη να αδυνατεί να απομακρύνει την μπάλα, τον Αγαπητό να βγαίνει σε θέση τετ-α-τετ στο 40′, αλλά ο Ιωαννίδης έσωσε σωτήρια.

Το 1-0 συνόδευσε τις δύο ομάδες στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος, η πρώτη τελική ανήκε στον Αετό, με τον Πολυζωΐδη στο 50′ να πιάνει την κεφαλιά ύστερα από εκτέλεση φάουλ, στέλνοντάς την άουτ.

Απίθανη ευκαιρία έχασε ο Ντόγος στο 53′, ο οποίος ολομόναχος βγήκε τετ-α-τετ με τον τερματοφύλακα, αλλά δεν εκτέλεσε καλά, ενώ στη συνέχεια της φάσης σούταρε ο Χατζηπάντος κερδίζοντας κόρνερ.

Οι ισορροπίες άλλαξαν μετά το 70′, όταν και ο Σαούλης του Αετού Βαρβάρας αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, το δεύτερο ημίχρονο δεν είχε πολλές συγκινήσεις με λίγες απόπειρες από τις δύο ομάδες, οι οποίες δεν έφεραν κάποιο αποτέλεσμα.

Πολύ μεγάλη ευκαιρία είχε η Βέροια στο 84′, με τον Βασιλακάκη να κάνει πολύ ωραία ατομική ενέργεια, να την “σπάει” στον Φασίδη, αλλά αυτός να εκτελεί πολύ άστοχα.

Ότι δεν πέτυχε ο Φασίδης, το έκανε στην επόμενη φάση ο Χατζηπάντος, ο οποίος μετά από μια φάση διαρκείας και την απόκρουση του Παπαβασιλείου σε σουτ του Ντόγου, εκτέλεσε εξ επαφής γράφοντας το 2-0 στο 85′.

Άλλη μια μεγάλη ευκαιρία για τη Βέροια στο 89′, με τον Φασίδη εντός περιοχής να μην ευστοχεί.

Η συνέχεια είχε ένταση, αλλά όχι γκολ, με το 2-0 να δίνει ακόμη ένα πολύτιμο τρίποντο στη μάχη για σωτηρία που δίνει η Βέροια!

Διαιτητές: ΠΑΓΩΝΗΣ, ΠΑΝΤΙΚΙΔΗΣ, ΜΑΤΣΙΑΣ.

ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ

Βέροια (ΠΟΛΛΑΕΤΙΔΗΣ): ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ, ΖΟΥΡΚΟΣ (ΖΕ ΕΣΟΝΟ 79′), ΚΟΥΤΣΟΥΚΗΣ, ΤΖΟΡΝΤΑΝ, ΠΑΝΤΑΖΕΛΟΣ (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 86′), ΦΑΣΙΔΗΣ, ΓΑΝΟΠΟΥΛΟΣ (ΒΑΣΙΛΑΚΑΚΗΣ 73′), ΜΠΛΕΤΣΑΣ, ΜΠΑΛΛΑΣ (ΝΤΟΓΟΣ 46′), ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ, ΧΑΤΖΗΠΑΝΤΟΣ.

Αετός Βαρβάρας (ΖΑΡΟΓΙΑΝΝΗΣ): ΠΑΠΑΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΧΑΒΙΑΡΟΠΟΥΛΟΣ (ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 82′), ΣΑΟΥΛΗΣ, ΒΛΑΧΑΚΗΣ, ΤΣΙΡΛΙΔΗΣ (ΤΣΙΟΤΡΑΣ 67′), ΚΩΤΑΚΗΣ ΔΗ. (ΠΟΛΥΖΩΙΔΗΣ 46′), ΚΩΤΑΚΗΣ Δ. (ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ 86′), ΓΚΟΥΤΣΙΟΣ, ΚΕΧΑΓΙΑΣ, ΠΕΤΑΛΛΙ, ΑΓΑΠΗΤΟΣ (ΣΟΥΚΙΑΣ 67′).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ