Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγαίνουν τα τρακτέρ στη διασταύρωση Νάουσας


Ο Αγροτικός Σύλλογος Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» καλεί τους αγρότες και κτηνοτρόφους με τα τρακτέρ σε στήσιμο μπλόκου στη διασταύρωση Νάουσας, την Πέμπτη 25 Γενάρη και ώρα 1 το μεσημέρι.

Όπως αναφέρει και η σχετική ανακοίνωση του Συλλόγου:

«Οι δηλώσεις του ΥΠΑΑΤ που υποστηρίζει ότι η κυβέρνηση έχει δώσει λύση στα προβλήματα, δεν μπορούν να αντιστρέψουν την σκληρή πραγματικότητα την οποία βιώνουμε. Οι δηλώσεις περί "κομματικά υποκινούμενων αγώνων" δεν πείθουν κανέναν. Τα οξυμένα προβλήματα επιβίωσης μας "υποκινούν", για αυτό και βγαίνουμε στους δρόμους.

Με τα τρακτέρ, που είναι τα εργαλεία της δουλειάς μας και τα όπλα του αγώνα μας. Αυτά φοβούνται οι κυβερνήσεις, και με αυτά έχουμε αποσπάσει κατακτήσεις, πήραμε ανάσες ανακούφισης στο παρελθόν.

Αυτό θα κάνουμε και τώρα. Δεν πρόκειται να σταματήσουμε σε καμιά προσπάθεια της κυβέρνησης να καλλιεργήσει κλίμα αναμονής μέσα από διάφορες φιέστες που διοργανώνει, σε καμιά προσπάθεια τρομοκράτησης.

Βγαίνουμε στα μπλόκα διεκδικώντας την επιβίωσή μας!
Να μείνουμε στον τόπο μας!
Να ζούμε με αξιοπρέπεια!
ΒΓΑΝΟΥΜΕ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚΑ
ΕΝΩΤΙΚΑ - ΜΑΖΙΚΑ - ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΑ»

9 σχόλια:

  1. Στρεμματική αποζημίωση για όλους τους αγρότες εδώ και τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν μπορείτε να κατέβετε λίγο πιο κάτω που έχω την καντίνα μου παιδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι στην ατζέντα του Νταβός...... Όχι στην αντικατάσταση των Ελλήνων από μουσουλμάνους......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. καθε χρονο τα ιδια ....γιατι δεν βγαινουν το καλοκαιρι.... ετσι για κανα μηνα και μολις αρχισουν οι εργασιες τους στοπ ολα λυθηκαν...... ρε παιδια σας εμαθαν και οι υπουργοι....Μακαρι να βρουνε λυση στα προβλημα τα σας αλλα ρε παιδια τωρα εχουμε σοβαροτερα προβληματα πρεπει να λυσουμε τους γαμους των ομοφυλοφιλων.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πριν 3 μήνες πήγαμε όλοι και ψηφίσαμε και σε 3 θα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πριν 3 μήνες πήγαμε όλοι και ψηφίσαμε. Σε 3 θα ξαναπάμε..Από μας ζουν οι βουλευτές καμαρώνουν φωτογρφιζονται και θα ζήσουν και τα εγγονάκια τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτή τη φορά, αν δεν βγουν με τα δεύτερα τρακτέρ, θα έχουμε καλά αποτελέσματα.
    (Παλιότερα, όταν κάποιος είχε δύο τρακτέρ, άφηνε το ένα να διαμαρτυρηθεί μόνο του και με το άλλο έκανε τις εργασίες)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μακάρι όλοι οι αγρότες τώρα που οι εργασίες κόπασαν να βγουν όλοι στους δρόμους.. Να μην κλείσουν απλά μια διασταύρωση αλλά κεντρικές αρτηρίες επάνω σε Εγνατία και άλλους δρόμους για να υπάρχει αποτέλεσμα όπως κάνουν και στην Γερμανία

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ