Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με μεγάλη συμμετοχή το τουρνουά Πινγκ Πονγκ στη Βέροια

Γέμισαν οι κερκίδες του «Φιλίππειου»
Η Βέροια υποδέχθηκε με θέρμη τους αθλητές και τις αθλήτριες, που εκφράζουν το αύριο της επιτραπέζιας αντισφαίρισης και τους έδωσε την ευκαιρία για μία ακόμα πολύτιμη αγωνιστική εμπειρία.

Σημείο συνάντησης το κλειστό γυμναστήριο Φιλίππειο, όπου το Σαββατοκύριακο 13 και 14 Ιανουαρίου διεξάγεται το 5ο αναπτυξιακό πρωτάθλημα της Ε.Φ.Ο.Επ.Α. στην περίοδο 2023-2024. 

Πρόκειται για το 1ο φετινό στη Βόρεια Ελλάδα, το προτελευταίο της σειράς (θ’ απομένει εκείνο της Αλεξανδρούπολης), αλλά κυρίως το 9ο αυτής της μορφής, που φιλοξενεί η υπέροχη πόλη με την εξαιρετική αθλητική δραστηριότητα και την αναμφισβήτητη αγάπη της για το ολυμπιακό άθλημα. 


Φυσικά αφιερωμένο πάντα στη μνήμη του ντόπιου αθλητή επιτραπέζιας αντισφαίρισης Φώτη Τσιαλτζούδη, ο οποίος έφυγε πολύ πρόωρα από τη ζωή τον Δεκέμβριο του 2003. 

Έλαβαν μέρος 248 αγόρια και κορίτσια από 43 σωματεία όλης της χώρας. Διοργανώτρια η Τοπική Επιτροπή Βόρειας Ελλάδας της ομοσπονδίας σε συνεργασία με τους τοπικούς συλλόγους του ΑΣΕΑ και του ΟΕΑ και τη στήριξη της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας) και του ΚΑΠΑ δήμου Βέροιας. 

Πέρα από τα δύο σωματεία της Βέροιας, συνέχεια εκείνων που άρχισαν να γράφουν την ιστορία στην πόλη από τη δεκαετία του ’80, θα έχουν αθλητές σύλλογοι από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, την Αλεξανδρούπολη, τις Σέρρες, τα Χανιά, την Πάτρα, την Κορινθία, την Καβάλα, τη Φλώρινα την Καστοριά την Ορεστιάδα, τη Χίο, τη Λάρισα, την Κοζάνη, την Έδεσσα, τα Τρίκαλα και τα Ιωάννινα.

Οι αγώνες στη σάλα του Φιλίππειου διεξάγονται σε 16 τραπέζια. Έχουν εξασφαλιστεί παροχές προς τους συμμετέχοντες από τους χορηγούς με σακουλίτσες, που έχουν νερό, μπανάνα, αναψυκτικό, ντόνατς και κρουασάν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ