Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το ετήσιο πνευματικό μνημόσυνο πραγματοποίησε ο Δικηγορικός Σύλλογος

Το ετήσιο πνευματικό μνημόσυνο υπέρ των αποβιωσάντων δικηγόρων, συμβολαιογράφων, υποθηκοφυλάκων και προέδρων του Συλλόγου τέλεσε το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου 2024, ανήμερα της εορτής των Τριών Ιεραρχών, ο Δικηγορικός Σύλλογος Βέροιας σε συνεργασία με την Επιτροπή Διαχείρισης Περιουσίας Κληροδοτήματος Αναστασίου Κάππου.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας «Φιλοκτήμων Παπαδόπουλος», παρουσία του Δημάρχου Βέροιας Κώστα Βοργιαζίδη, του Πρωτοσύγκελλου της Ιεράς Μητροπόλεως Αρχιμ. Αθηναγόρα Μπίρδα, του Διοικητή των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ημαθίας, Πύραρχος Αλέξανδρος Κουβακάς, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος των ιδιοκτητών καταστημάτων εστίασης Κώστας Σαμανίδης, μελών του Δ.Σ. του Δικηγορικού Συλλόγου και δικηγόρων.


Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Στέργιος Σουροβίκης, που αναφέρθηκε στην εορτή των Τριών Ιεραρχών και διάβασε τα ονόματα των αποβιώσαντων δικηγόρων μελών του Συλλόγου, πρώην προέδρων, συμβολαιογράφων, υποθηκοφυλάκων και δικαστικών υπαλλήλων.


Στη συνέχεια, ο Δήμαρχος Κώστας Βοργιαζίδης απένειμε μια χρυσή λίρα στην απόφοιτη της Γ' Λυκείου, Ηλιάνα - Γεωργία Καλογήρου, που πρώτευσε στην σχολική περίοδο 2022 - 2023, συγκεντρώνοντας βαθμολογία 20.


Η εκδήλωση έκλεισε με την ομιλία του ασκούμενου δικηγόρου Δημήτρη Χατζηαλεξίου, με θέμα: «Η δημιουργία του Αλβανικού Κράτους και ο αποχωρισμός της Βόρειας Ηπείρου».





























5 σχόλια:

  1. Ασφυκτικά γεμάτη η αίθουσα από τους διανοούμενους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια για την βαθμολογία στην κυρία Καλογήρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγχαρητήρια για την αριστούχο ,προβληματισμός για την επιβράδυνση της αριστείας από τον Δήμαρχο με μια χρυσή λίρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν την έδωσε από την τσέπη του ο Δήμαρχος, τι μας νοιάζει;...

      Διαγραφή
  4. Επιβραδυνση η επιβραβευση ...μας μπερδεψες......

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ