Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μαζί στην ζωή, μαζί και στην Αστυνομία!

«Έπλεξε το εγκώμιο» των Καλογερόπουλου-Γαϊτανίδου η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας 

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στον νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, Α/Δ' Καλογερόπουλο Ανδρέα και τη σύζυγό του, Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, Α/Δ' Γαϊτανίδου Σοφία η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας, η οποία έκανε ειδική αναφορά για τους δύο στα social media.

Χαρακτηριστικά αναφέρει: 

«Με τις πρόσφατες κρίσεις να έχουν ολοκληρωθεί, δε θα μπορούσαμε να παραβλέψουμε τις βαθμολογικές προαγωγές δύο Αστυνομικών Διευθυντών, μελών μας, του Νομού Ημαθίας, οι οποίοι πορεύονται όχι μόνο στην Υπηρεσία, αλλά και στη ζωή!

Ο λόγος για το νέο Αστυνομικό Διευθυντή Ημαθίας, Α/Δ' Καλογερόπουλο Ανδρέα και τη σύζυγό του, Διοικητή της Σχολής Μετεκπαίδευσης και Επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος, Α/Δ' Γαϊτανίδου Σοφία.

Με καταγωγή από την Αθήνα, ο κ. Καλογερόπουλος έχει υπηρετήσει επί σειρά ετών σε διάφορες υπηρεσίες της Α.Δ. Ημαθίας. Δέον να τονιστεί ότι χαίρει της εκτίμησης όχι μόνο των προϊσταμένων και των υφιστάμενων του, αλλά και των πολιτών, που τον γνώρισαν κατά τη διάρκεια της θητείας του στο τιμόνι του Τμήματος Τροχαίας Βέροιας. Απόδειξη της προαναφερόμενης εκτίμησης αποτελεί η επί σειρά ετών εκλογή του στο Σωματείο της Ένωσής μας, έχοντας διατελέσει και Γενικός Γραμματέας.

Η κ. Γαϊτανίδου από την στιγμή της ανάληψης της διοίκησης της Σχολής, κατάφερε να κάνει τη διαφορά, διακρινόμενη για το όραμά της και πραγματοποιώντας ουσιαστικές παρεμβάσεις για μια σύγχρονη παροχή εκπαίδευσης στο αστυνομικό προσωπικό.

Η Ένωσή μας αισθάνεται υπερηφάνεια για τους δύο αυτούς άξιους και επιτυχημένους Αξιωματικούς που εκπροσωπεί, ευχόμενη υγεία και δύναμη στα καθήκοντά τους».

9 σχόλια:

  1. Άξιοι αξιωματικοί πολύ καλά παιδιά .Είμαστε τυχεροί που υπηρετούν στην Ημαθία .Σιδηροκέφαλοι .!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το αξιοσημείωτο θα ήταν ένστολος να είχε παντρευτεί ελεύθερη επαγγελματία και το αντίστροφο. Δάσκαλος με δασκάλα, στρατιωτικός με γυναίκα στρατιωτικό, Δ.Υ με Δ.Υ.. Όλα υπολογισμένα και τακτοποιημένα. Καλή σταδιοδρομία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οι αστυνομικοι δεν ειναι ενστολοι ειναι υπαλληλοι του ΠΡΟΠΟ

      Διαγραφή
  3. Θα χει πλάκα να ψωνίζουν και μαζί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να πείτε και τα άλλα ......αμετάθετοι για χρόνια στην ίδια πόλη......χωρίς να εκτελούν υπηρεσίες, άρα κάθε μέρα στο σπίτι τους μετά το 8ωρο, και με 5000 χιλ. ευρώ το μήνα.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ρε τενεκέ, τα άστρα δεν τα βλέπεις;;
      τι ειναι στρατιώτες να βαράνε σκοπιές;;;
      Έχουν τις ίδιες ευθύνες ενός απλού Δ.Υ. έστω και αστυνομικού;
      Εσυ και οι υπόλοιποι "έξυπνοι" γιατί δεν γίνατε.. στρατηγοί να παίρνετε, όχι 5.000, αλλά 10.000€;;;;
      Κουνάτε ρε το κεφάλι σας μπας και ηρεμήσετε ! κοιτάτε να βελτιώσετε τη ζωή σας (αν μπορείτε) και να γίνετε χρησιμοι και αφήστε τους αξιους !

      Διαγραφή
    2. Αυτή τη φαγωμαρα να μην είχαμε οι Έλληνες. Και τι σε νοιάζει αν παίρνουν 5000 ευρώ αυτοί, ή 1000 ο γείτονας σου ή αν κλέβει 10000 ο απέναντι γνωστός σου. Και; Να πήγαινες στα καράβια να έβγαζες 7000 το μήνα μόνος σου. Σταματήστε να ζηλεύετε ή έστω να κοιτάτε τους γύρω σας. Πλούσιοι δεν θα γίνουμε αλλά και όσοι είναι δεν σημαίνει ότι είναι ευτυχισμένοι. Ευτυχισμένος είναι αυτός που μπορεί να χαίρεται με όσα με τον ιδρώτα του κερδίζει.
      Υ.Γ. Και για να πούμε κανένα αστείο, οι πλούσιοι Βλάχοι του Σελίου να μας δείξουν το δρόμο για το χρήμα! Κάτι άκουσα ότι αυτοί της Κουμαριάς και του Ξηρολίβαδου δεν βγάζουν τόσα....

      Διαγραφή
    3. 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 σωστά

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ