Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χρυσοχοΐδης: «Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα»

Κάλεσμα προς τους υγιείς φιλάθλους να στείλουν μήνυμα κατά των χούλιγκαν απηύθυνε με δηλώσεις του στην ΕΡΤ ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μιλώντας για τη 12η Φεβρουαρίου, ημέρα κατά την οποία θα επιτραπεί ξανά στους φιλάθλους να παρευρεθούν σε αγώνες της Super League, όπως άλλωστε προβλέπεται από τα μέτρα που ανακοινώθηκαν στις 11 Δεκεμβρίου.

«Να πάρουμε τα παιδιά μας και να πάμε όλοι στα γήπεδα που ανοίγουν 12 Φεβρουαρίου και να τελειώνουμε με όλους αυτούς. Έτσι θα αναγκάσουμε και τους ιδιοκτήτες των ΠΑΕ, τους υπεύθυνους, οι οποίοι δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία καίγονται ή δεν έχουν λόγους να έχουν γήπεδα τα οποία δημιουργούν προβλήματα γιατί κι αυτοί εισπράττουν από έναν καλό αγώνα, μια συνεργασία», είπε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

8 σχόλια:

  1. Βαλτε ισοβια μεσα αυτον που εριξε την φωτοβολιδα στον Λυγγεριδη,βαλτε ισοβια αυτους που σκοτωσαν τον Μιχαλη,βαλτε ισοβια αυτους που σκοτωσαν τον Αλκη, βαλτε ισοβια αυτους που σκοτωσαν τον Νασο, βαλτε ισοβια αυτους που σκοτωσαν τον Φιλοπουλο, βαλτε 20 χρονια μεσα αυτους που εδειραν τον Τζηλο,αυτους που εκαψαν τον φουρνο του Κωνσταντινεα, αυτους που γυρνουσαν με τα τσεκουρια στον λευκο πυργο και ποσα πολλα αλλα και μετα θα το σκεφτουμε να παμε με τις οικογενειες μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα πράγματα είναι πολύ απλά,μόνο που θέλει πολιτικό κόστος. Κάμερες σε όλα τα γήπεδα μέσα εξω ,με "κλιμάκιο πάταξης βίας στα γήπεδα "που να έχει πρόσβαση σε αυτές. Η βλάβη ή οτιδήποτε που παρενοχλεί τον έλεγχο να υπάρχει ποινή αποπομπής από το πρωτάθλημα χωρίς παραθυρακια. Το μπορείς αυτό Μιχαλάκη αν όχι τότε δες μπαλιτσα με τα παιδιά σου από την Nova.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ στο γήπεδο θα ξαναπάω με τα παιδιά και τα εγγόνια μου,δεν θα μου στερήσει κανένα κωλοπαιδο την χαρά του ποδοσφαίρου που με πήγαινε ο πατέρας μου, μαζέψτε τα κωλοπαιδα σας εσείς οι μάγκες ΓΟΝΕΊΣ,ως εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ...

      Διαγραφή
    2. Μεγάλη μπουκιά φάε ,μεγάλη κουβέντα μην λες. Εσύ άραγε τα έχεις μαζεμένα τα καλοπαιδα σου;

      Διαγραφή
  4. Μιχάλη πήγαινε με τα παιδιά σου στην θ. 4 ή στην 7 με κασκόλ αντίπαλης ομάδας κι αν φύγετε ζωντανοί έλα να ξαναπείς βλακείες, Εκ του ασφαλούς μεγάλες κουβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγώ μπορώ να πάρω και την πεθερά μου?Γιατί είναι συνταξιούχα του Δημοσίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ασε ρε Μιχαλακη τις φανφαρες....με τι με τις Διοικησεις που εχουν αποκουμπι την Κυβερνηση και την Δικαιοσυνη;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ