Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λατρεύει το Σέλι και δεν το κρύβει!

Μπορεί το τένις να είναι η μεγάλη της αδυναμία, ωστόσο και τα χειμερινά σπόρ αποτελούν προτεραιότητα για εκείνην. Ο λόγος φυσικά για την Μάγδα Πένσου, η οποία επισκέφθηκε το Σέλι, τον πανέμορφο χειμερινό προορισμό στην καρδιά του Βερμίου. 

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, η ταλαντούχα ηθοποιός - τραγουδίστρια ανακάλυψε το μαγικό του τοπίο, με τα χιονισμένα βουνά και τα εντυπωσιακά τοπία.

Η επίσκεψή της δεν θα ήταν πλήρης, χωρίς να δοκιμάσει το σκι στις χιονισμένες πλαγιές του Χιονοδρομικού Κέντρου. Η όμορφη Μάγδα, με την χαρακτηριστική της λάμψη, απήλαυσε κάθε στιγμή και δεν δίστασε να ξαπλώσει επάνω στο χιόνι.

Με τον χαρακτηριστικό της τρόπο, η Μάγδα Πένσου αφήνει πίσω της ανεξίτηλο αποτύπωμα στο Σέλι, όχι μόνο ως εξαιρετική ηθοποιός, αλλά και ως λάτρης της φύσης και των χειμερινών αθλημάτων.



6 σχόλια:

  1. Αφου λατρευει το Σέλι γιατι μολις τωρα ανακαλυψε το μαγικο τοπιο της περιοχής ? Προεδρε βρες της ενα καλο η κακο παιδι στο Σελι να την παντρεψεις για να μας μαθει καλύτερα....!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πανέμορφη και φοβερός χαρακτήρας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μονο που δεν λετεειναι.Σεποια ταινια παιζει,που τραγουδαει,και σε ποια καλλιστεια εχει παραι τιτλο.Ας γελασω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μις τουρισμός 1993 ΕΡΤ 3 τραγούδι και σειρές σε ιδιωτικά κανάλια.

      Διαγραφή
  4. Μεγάλη επιτυχία για τη πόλη μας και το σελι. Αξία άτομα, να μη μας πήγε μπροστά και 10 χρόνια αυτή η επίσκεψη? Που ήταν ο αγαπημένος της προορισμός και πήγε 1η φορά? 😄😄😄😄
    Τρελό γεπογταζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ