Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Αγιασμός για την νέα χρονιά και κοπή Βασιλόπιτας στο ΚΕΜΑΕΔ


Οικονομική ενίσχυση από την Μητρόπολη
Το πρωί της Πέμπτης, 11ης Ιανουαρίου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας κ. Παντελεήμων επισκέφθηκε το Κέντρο Μέριμνας για Άτομα με Ειδικές Δεξιότητες του Δήμου Βεροίας, όπου τέλεσε Αγιασμό και ευλόγησε τη βασιλόπιτα με την ευκαιρία του νέου έτους 2024 παρουσία τοπικών αρχών, εθελοντών και φίλων του Κέντρου.


Στο τέλος ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας κ. Παντελεήμων απηύθυνε πατρικούς λόγους και ευχές, παρέδωσε οικονομική ενίσχυση για τις ανάγκες του Κέντρου, ενώ δεν παρέλειψε να συγχαρεί την πρόεδρο του Κέντρου κ. Μελίνα Δαμιανίδου και τους άξιους συνεργάτες της για το σπουδαίο έργο που επιτελούν.

Στον Αγιασμό και την κοπή Βασιλόπιτας παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, οι αντιδήμαρχοι Βέροιας Αλέξανδρος Τσαχουρίδης, Καλλίστρατος Γρηγοριάδης, η περιφερειακή σύμβουλος Συρμούλα Τζήμα, οι δημοτικοί σύμβουλοι Μιχάλης Χασιώτης, Γιώργος Τσιλογιάννης, Λεωνίδας Ακριβόπουλος, Θανάσης Δέλλας και Κώστας Σαμανίδης, η Διευθύντρια της Διεύθυνσης Υγείας Σ. Καραμελίδου, ο εκπρόσωπος της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ημαθίας κ. Μελιόπουλος, ο εκπρόσωπος του Νοσοκομείου Ιατρός κ. Κοντοτάσιος, ο ιατρός κ. Αντωνιάδης, η πρώην Δήμαρχος Βέροιας Χαρούλα Ουσουλτζόγλου, ο γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Ημαθίας Σάββας Τσιχλακίδης, ο πρόεδρος της ΠΟΕ ΔΕΥΑ Παύλος Δραγκόλας, εκπρόσωπος του βουλευτή Τάσου Μπαρτζώκα, οι πρόεδροι της Φιλοπτώχου Αδελφότητος Βέροιας και του Συλλόγου Καρκινοπαθών Ημαθίας, καθώς και φίλοι του ΚΕΜΑΕΔ και εθελοντές Κωνσταντίνα και Πρόδρομος Χατζόγλου, Ιφιγένεια Βασιλειάδου, Θωμαή Στιόκα, ο Λογιστής Νίκος Τσαμήτρος, η χορογράφος Μελίνα Παπαδοπούλου, ο σεφ Α. Μουστάκας, η Φρόσω Κουγιουμτζίδου, η Μαρία Ζεμπερίδου και άλλοι.

Οι τυχεροί της ημέρας ήταν η Βενετία Δήμου, από το προσωπικό του Κέντρου και από τα παιδιά του ΚΕΜΑΕΔ ο Τάσος Ιγνατίδης. 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ