Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλάματα και οδυρμοί στο σπίτι: «Πάει το κοριτσάκι μου» - Σοκάρουν οι καταθέσεις των γειτόνων

Σοκαρισμένη παραμένει η κοινωνία στο Μακροχώρι Ημαθίας από την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε όταν βρέφος έξι μηνών έχασε τη ζωή του από το χέρι της ίδιας του της μητέρας η οποία το ξυλοκόπησε μπροστά στα μάτια των άλλων δύο παιδιών της. Η 37χρονη συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας.

Σήμερα (10/1) αναμένεται να γίνει η νεκροψία-νεκροτομή του έξι μηνών αγοριού. Κλειδί στην υπόθεση θεωρούνται και οι καταθέσεις από τους γείτονες, οι οποίοι προσπάθησαν να σώσουν το μωρό, όπως φυσικά και οι συγγενείς από το στενό οικογενειακό περιβάλλον, που έμελλε να είναι εκείνοι που θα μετέφεραν το παιδάκι χωρίς τις αισθήσεις του στο νοσοκομείο της Βέροιας.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr κλάματα και οδυρμοί ακούγονται από το σπίτι με την τοπική κοινωνία να παρακολουθεί σοκαρισμένη την τραγική υπόθεση παιδοκτονίας. «Κοριτσάκι μου. Πάει το κοριτσάκι μου» είναι μια από τις φράσεις που αναφώνησε η γιαγιά του άτυχου μωρού.

Κάτοικοι και άτομα από τον στενό κύκλο της παιδοκτόνου περιγράφουν ως μια μάνα που αγαπούσε τα παιδιά της.

«Απορώ πως έκανε κάτι τέτοιο. Την έβλεπα που έκανε βόλτα τα παιδιά. Τα είχε πάντα προσεγμένα και τα αγαπούσε. Ήρθε τον Σεπτέμβριο και νοίκιασε το σπίτι που έμενε με τα παιδία της. Οι γονείς της έμεναν δυο στενά πιο πέρα» περιγράφει μάρτυρας προσθέτοντας πως όλοι στην κοινότητα του Μακροχωρίου γνώριζαν πως η τραγική μάνα που εργαζόταν σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης πάσχει από επιλόχεια κατάθλιψη, αλλά και από μια μορφή σοβαρής ψυχικής νόσου.

6 σχόλια:

  1. Ποια υπηρεσία έπρεπε να σταθεί δίπλα απο μια (ψυχικά) άρρωστη μάνα και τα τρία (3)ανήλικα παιδιά της?
    Ποια άλλη δομή ενδιαφέρθηκε ?

    Ποσα ΕΣΠΑ πρέπει να φαγωθούν ώστε 5χλμ απο την Βέροια μια οικογένεια να βρει συμπαράσταση στο Γολγοθά της?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Διπολικη διαταραχη σε φάση μανιας... της είπε ο άνω.... Να το σκοτώσει.. προσοχή κυκλοφορούν πάρα πολύ αδιάγνωστοι με ψυχικά νοσήματα γιατί αρνούνται την φαρμακευτική αγωγή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό που είπες είναι λάθος, δεν γίνεται να είναι αδιαγνωστη, δλδ δεν έχει διαγνωστεί με ψυχική διαταραχή και να μην παίρνει φάρμακα αν είχε διαγνωστεί τότε θα μπορούσε να παίρνει φάρμακα

      Διαγραφή
  3. Πώς μπήκε στο δημόσιο ;;; Σαν νοσοκόμα !!!! Έλεος....
    Στην Ελλάδα ο καθένας ότι θέλει κάνει. Για αυτό είναι
    μπου....ο.
    Λυπάμαι τα παιδιά της....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι έλεος ρε; με τον ίδιο τρόπο που θα έπιανε και στον ιδιώτη. Κοίτα στον ιδιωτικό τομέα τη ζαβά εργοδότες και εργαζόμενοι υπάρχουν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ