Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλη κινητοποίηση των Αγροτών - Τράνταξαν τη Βέροια με τα τρακτέρ τους!


Μιχανοκίνητη πορεία και υπομνήματα σε Αντιπεριφέρεια και ΕΛΓΑ


Μεγάλη κινητοποίηση πραγματοποίησαν το πρωί της Παρασκευής 26 Ιανουαρίου 2024 στη Βέροια αγρότες από όλη την Ημαθία.


Αγρότες με περίπου 80 τρακτέρ από την Αλεξάνδρεια, πραγματοποίησαν μηχανοκίνητη πορεία από την πόλη τους μέχρι το κέντρο της Βέροιας. Εκεί, ο πρόεδρος του Συλλόγου τους, Γιώργος Διαμαντόπουλος, παράεδωσε ψήφισμα με τα αιτήματά τους στον αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καλαϊτζίδη. 

Στη συνέχεια, καταυθύνθηκαν στο υποκατάστημα του ΕΛΓΑ έξω από την Βέροια, όπου εκεί τους περίμεναν συγκεντρωμένοι αγρότες από Βέροια, Νάουσα και Πέλλα.


Εκεί ο πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Νάουσας «Μαρίνος Αντύπας» Δημήτρης Τσουλάκος, διάβασε το ψήφισμα που στη συνέχεια υπέγραψαν οι εκπρόσωποι όλων των συλλόγων και το παρέδωσε στην Προϊσταμένη του υποκαταστήματος Μαρία Παππά.

Η συγκέντρωση ολοκληρώθηκε με κάλεσμα για δυναμικές κινητοποιήσεις και μπλόκα σε κάθε σημείο.













































36 σχόλια:

  1. τεμπεληδες πολυτελειας!! το καλοκαιρι στα μαζεματα να τους δω!!!! ντροπη τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ροδακινοπαραγωγος26 Ιανουαρίου 2024 στις 4:59 μ.μ.

      Μίλησε και ο αρχιτεμπελης πολυτελείας

      Διαγραφή
    2. Εσύ πρέπει να τρως παντόφλα στο σπίτι που πάει συννεφο

      Διαγραφή
    3. Σκασε ρε βλάκα τεμπελη που σου πληρώνουμε τα επιδόματα για να ζήσεις...κοίτα μην σου κοπούν ξαφνικά και μας παρακαλάς για κανένα μεροκάματο...τεμπέλη..

      Διαγραφή
    4. Αυτοι ειναι γαλαζιοι οπαδοι ...ετσι σας θεωρουν τεμπεληδες, σας ταιζουν τυρι και χαιδεμα και μετα που σε ειδα που σε ξερω,,,Ο Μητσοτακης οσο ειχε το μαξιλαρι ταιζε καναλια για να σου λενε ποσο καλος ηταν....τωρα τα πορισματα υπαρχουν αλλα λεφτα δεν υπαρχουν... 360 χιλιαδες περνει ο Στασης απο τα δικα σου χρηματα κοροιδο....ΞΥΠΝΑ!!!!!

      Διαγραφή
    5. παρακαλατε αλβανους να ερθουν για δουλεια και σας τσιμπανε τα 50ρικα κουτοι….

      Διαγραφή
  2. Οι κηφήνες του κράτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν υπάρχουν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι θα σας πω πως θα ζήσετε, ντροπή σας να λέτε τεμπέληδες αυτούς τους ανθρώπους, βουτήξτε καμία φορά λίγο την γλώσσα σας στο μυαλό πριν μιλήσετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτα δεν τα λενε αυτοι τα λενε το κομμα που ψηφιζουν...εκαναν καποια φορα αγροτικη εργασια....αει στα κομματια κομματοσκυλα

      Διαγραφή
  4. Μεγάλη κινητοποίηση. Βούτυρο στο ψωμί της Ν. Δ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τόσα χρόνια ροκανίζουν επιδοτήσεις για να βελτιώσουν τις καλλιέργειες τους, αλλά τα έφαγαν σε μερσεντές και διπλοκάμπινα. Τώρα κλαίγονται γιατί θέλουν και αλλά λεφτά για να τα βελτιώσουν. Ρε οσο ο Κυριάκος θα κυβερνάει θα σας στρώσει όλους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά τώρα είσαι επικίνδυνος.αν είσαι μάγκας μιλά με αποδείξεις,δε έχεις ιδέα από αγροτική οικονομία ούτε καν ξες τι θα πει επιδότηση απλά είπες να πεις κάτι ανώνυμα για να αποδείξεις οτι σαρεσει να είσαι έξυπνος όμως δεν είσαι,κριμα,είσαι άξιος λυπησης.

      Διαγραφή
    2. Καλά κάνουμε ρε...δανεικά σου ζητήσαμε...και που είσαι θα πάρουμε και άλλα τώρα ευρωεκλογές έρχονται μην σε χαλάει...κλαψεεεε

      Διαγραφή
    3. Αυτη η κακια των Γαλαζιων ψηφοφορων και των Ακροδεξιων βολεμμενων δειχνει γιατι δεν πρεπει να τους ψηφισετε ΠΟΤΕ ξανα....καταλαβετε το επι τελους σας χαιδευουν με επιδοτησουλες για να το βουλωνετε

      Διαγραφή
    4. Για να σταματήσεις να αγοράζεις την φέτα 17€ θέλουνε βοήθεια...η μάλλον καλύτερα για να υπάρχει φέτα να αγοράσεις....και για όλα τα προϊόντα ισχύει αυτό.πρεπει να καταλάβουμε ότι πρέπει να στηριχθεί ο οποιοσδήποτε πρωτογενής τομέας,όχι μόνο οι αγρότες.μονο έτσι θα συγκρατηθούνε οι τιμες

      Διαγραφή
  6. Ξεχασμένοι από την κυβέρνηση… αυτή η εξαθλίωση που θέλει να φέρει στον αγροτικό κόσμο είναι πρωτοφανή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εννοείται ότι είμαστε μαζί τους για κάθε αγώνα...αλλά το δίκιο σας το χάνετε ,την στιγμή που εμποδίζεται κάποιον άλλον μεροκαματιάρη να κάνει την δουλειά του.Σε εκείνο ακριβώς το σημείο είναι που όλος ο κόσμος εναντιώνεται στον αγώνα σας ,και παύει κάθε δίκαιο αίτημα να έχει την στήριξη του απλού λαού!!!Τόσα χρόνια,η συντονιστική σας θα έπρεπε να έχει βρει κάποιον άλλον τρόπο διαμαρτυρίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος,δες και στην Ευρώπη τι γινεται,η εξαθλίωση βούτυρο στο ψωμί της φασιστικής ακροδεξιάς. Παράδειγμα λάδι περσινό με αγορά από τον παραγωγό 3,10 € φέτος τα Χριστούγεννα στα ράφια 12 € με 15 €. Άρα τον δρόμο τον κλείνουν οι " μεγάλοι" καθώς σφίγγουν το δικό σου ζωνάρι. Λες αν έδιναν 9-10€ πχ στον παραγωγό θα έκλεινε τον δρόμο? Δεν είμαι αγρότης αλλά κατάγομαι από αγροτική οικογένεια και ξέρω.

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ.. και γω δεν είμαι αγρότης αλλά κατάγομαι από αγροτική οικογένεια.

      Διαγραφή
  8. Ο πιο αδύνατος αγρότης 130 κιλά. Κατά τα άλλα πεινάνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πεθαινω για τα σχολια

      Διαγραφή
    2. αλλα 10 κιλα θα βαλουν τωρα στα ψησιματα στα μπλοκα

      Διαγραφή
    3. Ακολουθουν τα παραδειγμα των βουλευτων ΝΔ πχ Γεωργιαδης ...δες μια φωτο οταν πουλουσε βιβλια και συγκρινε την με τωρα ...αφελη εεε αφελη

      Διαγραφή
  9. Άμα δεν ήταν οι αγρότες να δούμε τι θα τρώγατε όλοι εσείς οι παραπάνω σχολιαστές ! Όταν όμως τους δίνουν τσάμπα φρούτα και λαχανικά μέχρι και στα βρακιά τους τα βάζουν για να τα κουβαλήσουν.. τότε είναι καλοί οι αγρότες !!!ααααααχχχχχχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οοοχχχχχ! βγηκαν ολες οι αληθειες στη φόρα! καποτα μας τα φερναν και σπίτι τα ροδακινα, τωρα απαιτουν να πάμε στο χωράφι να τα πάρουμε μόνοι μας..και με τη σακουλα δικιά μας! σιγα ρε φίλε ροδακινοπαραγωγέ μη σου λείψουν τα 5-10-15-20 κιλά που θα σου παρω εγω! Αιντε φερε και τα ξύλα όταν τα ξεριζώσεις το χειμώνα μπας και ζεσταθούμε!

      Διαγραφή
  10. κανεις δεν απαντησε γιατι δεν κανετε κινητοποιησεις το καλοκαιρι;; με ξενο μπιπ γινατε μπιπ!! γελα ο κοσμος μαζι σας χωρικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλοκαίρι πάμε θάλασσα.

      Διαγραφή
    2. 12:23 θα σου απαντήσω εγώ που δεν είμαι αγρότης,αλλά μεγάλωσα σε αγροτική οικογένεια. Το καλοκαίρι σε λιγότερο από μήνα είναι η συγκομιδή,αν τότε δεν πουλήσει για να ικανοποιηθει οικονομικά δεν θα την βγάλει όλο τον χρονο,ΕΣΥ ξέρεις κάποιο κλάδο που όταν κάνει απεργία χάνει τις ετήσιες απολαβές; Και να σου πω το καλύτερο φαντάζεσαι όταν πάρεις την καλοκαιρινή άδεια σου για διακοπές να σου κλείσουν όλους τους δρόμους και εκτός του ότι δεν θα πας για τα μπάνια σου θα χάσεις και την ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ και τα προαγορασμενα εισιτήρια.εεεεεε. Όλα τα pass του Κούλη σου ΧΑΜΕΝΑ.

      Διαγραφή
  11. το τζον ντιρ το πράσινο στη τελευταία φωτο είναι αυτο με το 336 άλογα? εργαλειο φίλε, όλα τα λεφτά! σου κανει το χωράφι αλφαδιά! ηθελα και γω ένα αλλα τελικά πήρα imt deluxe. Ιδια δουλειά με λιγότερα λεφτά! έξυπνος ο βλάχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ψαχνω ρε φίλε στις φωτογραφίες ένα υπερβαρο συνάδελφο, πραγματικά δεν βρίσκω ούτε έναν.. ή δεν βλέπεις καλά ή κάνεις καθρέπτιση του ευατού σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιατί το καλοκαίρι βγαίνουμε για καφέ με γυναίκες που οι άντρες του δουλεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από μικρός ήσουν μπερμπαντης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όλες οι πορείες στην Ευρώπη είναι υποκινούμενες από ένα "αόρατο χέρι" που τις συντονίζει, προκειμένου να επέλθει πολιτική αστάθεια στις κυβερνήσεις των κρατών.
    Ο κόσμος μπήκε σε μία νέα φάση, μετάλλαξης, των παραδοσιακών καταστάσεων.
    Παντού, εστίες πολέμου, οικονομική αστάθεια, διαδηλώσεις, ταραχές, κατάρευση θεσμών, ατομικού και κοινωνικού ήθους.
    Και μετά τι?
    Μετά θα παρουσιάσουν τον μέγα ειρηνοποιό, τον εκλεκτό τους, που θα δώσει λύσεις σε όλα μα όλα και οι άνθρωποι από την χαρά τους θα τον προσκυνήσουν, θα τον αποδώσουν θεϊκές ιδιότητες.
    Τότε οι λίγοι που θα καταλάβουν την πλάνη του, θα πάρουν τα βουνά και θα διωχθούν ως ανεπιθύμητοι.
    Μην αφταπατάσθε , αυτή είναι η αλήθεια!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενωμένη Ελλάς πάντα τα σχόλια σου έχουν ειδικό βάρος.. σε παρακολουθώ με αφοσίωση και μακάρι να σε γνωρίσω μια μέρα είμαι σίγουρη ότι έχεις πολλά βάρη στη ψυχή σου. Ακούγεσαι επαναστάτης με μεγάλα και βαριά κακαλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Που ξέρεις, ο κόσμος είναι μικρός.
      Τα βάρη της ψυχής μου και τις αμαρτίες μου τα πολεμάω με την βοήθεια του παντοδύναμου Κυρίου.
      Όσο για την επανάσταση, αυτή ξεκινάει από τον ίδιο μου τον εαυτό, να αποβάλλω τον παλαιό άνθρωπο, να καθαρίσω πρώτα το εγώ μου, για να μπορέσω να βοηθήσω τους συνανθρώπους μου και την κοινωνία.
      Να είσαι σίγουρη, αν δεν αλλάξουμε ως άτομα και κοινωνία ρότα, αν δεν επιστρέφουμε κάτω από τον παντοδύναμο βραχίονα του Κυρίου, μέλλον με αξιοπρέπεια δεν θα υπάρχει για την ελληνική κοινωνία και τα παιδιά μας.
      Μόνο ΕΝΩΜΈΝΟΙ ως ΈΛΛΗΝΕΣ θα αντισταθούμε στην λαίλαπα που μας ετοιμάζουν.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ