Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

ΤΙΜΟΛΕΩΝ ΤΙΡΑΜΟΛΑΣ: Kid's events & parties

ΔΕΝ είναι για τα πανηγύρια, ΑΥΤΟΣ τα διοργανώνει!
Φήμες λένε ότι ξέφυγε από εργαστήριο πυρηνικών δοκιμών των ΗΠΑ. Άλλοι λένε ότι αποτελεί διασταύρωση φλαμίνγκο και μονόκερου. Το μόνο σίγουρο είναι ότι είναι πυροβολημένος. Μικρός έπεσε στη μαρμίτα με το χιούμορ κ από τότε πάει από το κακό στο χειρότερο (κ αυτός και το χιούμορ του). Μη κάνετε το λάθος να τον πάρετε στο πάρτι του παιδιού σας γιατί θα θέλετε κι άλλο…

Με 23 χρόνια εμπειρία, και τουλάχιστον 4.000 παραστάσεις στο ενεργητικό του, από παιδικά πάρτυ μέχρι εκδηλώσεις σε σχολεία, δήμους και παιδικά φεστιβάλ σε όλη τη Β. Ελλάδα ο Τιμολέων Τιραμόλας αποτελεί τον πλέον αναγνωρίσιμο ανιματέρ στα μάτια των παιδιών. Η ανατρεπτικότητα του χιούμορ του, το πάθος του στη σκηνή αλλά και η τρυφερότητα και η φιλοσοφία με την οποία προσεγγίζει τα παιδιά και τη δουλειά του, του έδωσε μία ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους κλόουν και αντίστοιχα ένα διαφορετικό περιεχόμενο και αισθητική σε αυτό που στην Ελλάδα ονομάζουμε παιδικό πάρτυ και κλόουν.

“Ένας κλόουν διαφορετικός απ' τους άλλους – ένας κλόουν για μικρούς και μεγάλους”
(TheNewYorkTimes)

Αναλαμβάνει: τη μελέτη, σχεδιασμό, οργάνωση, στήσιμο, προβολή, παρουσίαση και εμψύχωση κάθε παιδικής εκδήλωσης από παιδικό πάρτι γενεθλίων σε σπίτι μέχρι διεθνές παιδικό φεστιβάλ. Φέρνει στην εκδήλωσή σας κλόουν, πειρατές, νεράιδες, ζογκλέρ, ακροβάτες, ξυλοπόδαρους, φουσκωτά, babypark, πυροτεχνήματα, παγωτά, special effects και της Παναγιάς τα μάτια.

Επικοινωνία: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ