Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Hμαθία: Πατέρας και γιος καταδίωξαν δύο αδέλφια που πήγαν να κλέψουν επιχείρηση ανακύκλωσης

Δύο αδέλφια επιχείρησαν να κλέψουν αντικείμενα από επιχείρηση ανακύκλωσης στην παλιά εθνική οδό Θεσσαλονίκης - Βέροιας, αλλά έγιναν αντιληπτοί από τους ιδιοκτήτες - πατέρα και γιο - που τους καταδίωξαν με τα αυτοκίνητά τους.

Μάλιστα, όπως έγινε γνωστό από την ΕΛ.ΑΣ., στην προσπάθεια του γιου να αφαιρέσει τα κλειδιά από το αυτοκίνητο των δραστών, εκείνοι ανέπτυξαν ταχύτητα με συνέπεια να τον παρασύρουν, χωρίς όμως να προκύψει τραυματισμός.

Ο ένας από τους δύο δράστες, 43 ετών συνελήφθη, κατόπιν αστυνομικών αναζητήσεων στην περιοχή των Διαβατών, ενώ ο 50χρονος αδελφός του αναζητείται.

Πηγή: AΠΕ ΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. Αυτους τους κερατάδες υπερασπίζονται κάποιοι κουλτουριαρηδες των καναλιών, αυτοί οι άνθρωποι δεν σέβονται τίποτα ποιός λοιπόν δέχεται ρατσισμό???????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στα Διαβατα να ξερετε εχουν βρεθει πολλα κλεμμενα καμμενα αυτοκινητα. Το δικο μου ειχε βρεθει καμμενο scoda octavia κοκκινο. Καποια ειναι κοντα στις ραγες. Καποια αυτοκινητα αγροτικα τα σκεπαζουν και τα εχουν τοποθετησει σε δυβατη περιοχη. Οποτε πρεπει να βρεθει η περιοχη που αποθηκευουν τα κλεμμενα ανταλακτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μάντεψε ποιοι είναι οι δράστες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ