Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η Μ.Α.μ.Α καθάρισε την Κυψέλη - Παρέα με τους Εθελοντές Καθαριότητας

Ο εθελοντισμός είναι αξία ζωής, γι' αυτό με πολλή χαρά ο Σύλλογος Μ.Α.μ.Α συμμετείχε στον καθαρισμό του συνοικισμού της Κυψέλης στη

Βέροια παρέα με τους Εθελοντές Καθαριότητας.

Οι έφηβοι και οι νέοι του συλλόγου με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών τους και παρέα με τους εθελοντές καθαριότητας κύριο Σούλη Λιάκο και τους φίλους και επίσης εθελοντές της Μ.Α.μ.Α, Μελίνα Κακουλίδου και Άρη Καμπανό, εξοπλίστηκαν με τα εργαλεία τους και με υπομονή επιδόθηκαν στον καθαρισμό της Κυψέλης.

Η δράση αυτή οργανώθηκε από το επιστημονικό προσωπικό του συλλόγου και φυσικά η ανταπόκριση των εθελοντών καθαριότητας ήταν άμεση και συγκινητική. Καθοδήγησαν τους νέους και τις νέες, τους έδειξαν πώς χρησιμοποιούνται τα ειδικά εργαλεία καθαριότητας, έγιναν όλοι μαζί μια όμορφη παρέα και το αποτέλεσμα δικαίωσε.

«Είμαστε περήφανοι για τα παιδιά μας και γι αυτά που επιτυγχάνουν. Πολλά από αυτά είναι άθλοι και γίνονται με κόπο και πολλή εκπαίδευση.Το σίγουρο είναι ότι εμείς οι γονείς τους και οι εκπαιδευτές τους θέλουμε να είναι ισότιμα μέλη της κοινωνίας και να συμμετέχουν σε δράσεις που προάγουν αξίες ζωής όπως ο εθελοντισμός! Με πολλή χαρά θα συμμετέχουμε και σε επόμενες δράσεις καθαριότητας και όχι μόνο!», καταλήγει η ενημέρωση της Μ.Α.μ.Α.




























3 σχόλια:

  1. Δυστυχώς σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα οι χώροι που καθάρισαν τα παιδιά με τόσο κόπο και αγάπη, θα γεμίσουν πάλι σκουπίδια. Αποτσίγαρα και άδεια χάρτινα ποτήρια του καφέ, κυρίως και λοιπά αντικείμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπράβο σας, παιδιά ! Συγχαρητήρια και στους υπεύθυνους.
    Καλή χρονιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ