Αυτή τη στιγμή αποτελεί μόνο το 1% των φρούτων παγκοσμίως. Από την πλευρά της, η Ελλάδα έχει τις Εδαφοκλιματικές συνθήκες να παράγει ακτινίδια με υψηλά οργανοληπτικά χαρακτηριστικά που συντηρούνται για πολλούς μήνες.
Όλα αυτά σε συνδυασμό ότι οι βασικές ανταγωνιστικές σε εμάς χώρες έχουν σοβαρά προβλήματα παραγωγής λόγω ασθενειών και της κλιματικής «αλλαγής» που σε εμάς είναι πιο «ήπια» όλα αυτά, μας οδηγούν στο συμπέρασμα ότι η καλλιέργεια θα πάει από οικονομικής άποψης τα επόμενα, όπως πήγε το 2023 και καλύτερα.
Αυτό πού πρέπει να προσέξουν οι παραγωγοί είναι το σημείο πού θα φυτευτούν τα ακτινίδια γιατί δεν μπορούνε να μπούνε σε όλη την Ελλάδα. Ο κ. Έξαρχος αναλαμβάνει μελέτη προ της φυτείας για το εάν στο χωράφι που έχετε μπορείτε να καλλιεργήσετε επιτυχώς το οπωροφόρο αυτό. Σημαντικό εάν σκεφτείτε ότι το κόστος εγκατάστασης είναι πολύ υψηλό και υπάρχουν ανά την Ελλάδα πολλές «αποτυχημένες» φυτείες…
Μόνο ορμόνες έχει. 😉
ΑπάντησηΔιαγραφήΜη νομίζεις οι περισσότεροι από τσιγκουνιά δεν ρίχνουν. Να προτιμάς τα μικρά και κυρίως αυτά που είναι σε συσκευασία
ΔιαγραφήΕΣΥ πάρε φράουλες 😘
ΑπάντησηΔιαγραφήΟ κάθε άσχετος λέει ότι του κατέβει να παίρνεις λέει τα πιο μικρά και αυτά που είναι στη συσκευασία λες και το δέντρο είναι δέντρο που βγάζει μόνο μικρά και μόνο μεγάλα από το ίδιο δέντρο βγαίνουν και τα μικρά και τα μεγάλα κι αν κάποιο έχει φυτοφάρμακα έχει και το μικρό και το μεγάλο καθένας λέει μία ηλιθιότητα χωρίς στοιχεία χωρίς τίποτα χωρίς να ξέρει ότι γίνονται ελέγχει συνεχώς και από παντού εταιρείες ηλεκτρονική βγαίνει και λέει ότι του κατέβει άλλος λέει πάρ τα στραβά αγγούρια γιατί δεν είναι ραντισμένα το κάθε φυτό βγάζει και ίσια και στραβάω παραγωγός έχει ραντίσει και είναι ανεύθυνος τα είναι ραδισμένα και τα στραδάκια τα ίσια
ΑπάντησηΔιαγραφήΟύτε φράουλες θα πάρω
ΑπάντησηΔιαγραφή