Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ορχιδέα: Σωστή φροντίδα με τα κατάλληλα προϊόντα

Μόνο στο Γεωπονικό Κέντρο Βέροιας Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Η ορχιδέα αποτελεί από τα πιο αγαπημένα καλλωπιστικά φυτά εσωτερικού χώρου. Το εντυπωσιακό σχήμα των λουλουδιών και τα ιδιαίτερά της χρώματα την κάνουν να ξεχωρίζει και να αποτελεί μια από τις πρώτες επιλογές δώρου.

Ωστόσο αν και τα λουλούδια της μπορούν να διατηρηθούν ανθισμένα για μεγάλο χρονικό διάστημα, πρόκειται για ένα φυτό που έχει τη φήμη του ευαίσθητου, που απαιτεί συγκεκριμένη φροντίδα και βήματα περιποίησης.

Στο Γεωπονικό κέντρο Βέροιας ΓΚΑΛΙΤΣΙΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ θα βρεις τα κατάλληλα προϊόντα για να διατηρήσεις το φυτό υγιές, με ζωντανό χρώμα στα φύλλα και πλούσια άνθη, για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Η εταιρεία COMPO διαθέτει μία τεράστια γκάμα προϊόντων εξειδικευμένων για τις ανάγκες της ορχιδέας, εύκολων στη χρήση για όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες κηπουρούς.

Εμπλουτισμένο φυτόχωμα ειδικά προσαρμοσμένο για τις ανάγκες των Ορχιδέων.




Υγρό Λίπασμα για Ορχιδέες




Ενισχυτικό θρεπτικό διάλυμα για ορχιδέες με ήπια ενεργή φόρμουλα για υπέροχα λουλούδια και ισχυρά φύλλα




Υγρό περιποίησης για φύλλα ορχιδέας




Ολοκλήρωσε τις αγορές σου με την κατάλληλη για ορχιδέες γλάστρα και πρόσφερε στους αγαπημένους σου το τέλειο δώρο για να ομορφύνουν το χώρο τους!

Κασπώ Roto Brill Ορχιδέας Διάφανο




Ρίξε μια ματιά στο ηλεκτρονικό e-shop, επισκέψου το φυσικό κατάστημα στην οδό Σταδίου 53
ή επικοινώνησε τηλεφωνικά στο 23315 02700 και μάθε επιπλέον πληροφορίες περιποίησης της ορχιδέας από το έμπειρο προσωπικό.

Γεωργικά Εφόδια Γκαλίτσιος Θεόδωρος
Σταδίου 53, Βέροια
Τηλ. 23315 02700
Βρείτε μας και στη σελίδα μας: galitsiosagro.gr
Επισκεφθείτε και το eshop: galitsiosagro.gr/shop

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ