Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με στόχο τη νίκη ο Φίλιππος στον πρώτο εντός έδρας αγώνα του 2024


«Το Σάββατο περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»
Πραγματοποιήθηκε η τελευταία προπόνηση του Φιλίππου Βέροιας ενόψει του πρώτου εντός έδρας αγώνα του 2024, με την ομάδα του Φιλίππου να φιλοξενεί τον Λεύκιππο Ξάνθης για την 15η αγωνιστική στον 3ο όμιλο της National League 1.


Ο Ευθύμης Κοθράς και οι παίκτες του συγκεντρώθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής (12/01) στο ΔΑΚ «Βικέλας» για να εργαστούν πάνω στα πλάνα που έχει ετοιμάσει ο κόουτς με στόχο τη νίκη.

Φίλιππος: «Περιμένουμε τον κόσμο στο πλευρό μας»

«Περιμένουμε τον κόσμο στον πλευρό μας για την επιστροφή στις νίκες που θα μας διατηρήσει στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και θα συνεχίσει το αήττητο εντός έδρας σερί που “τρέχει” στη φετινή σεζόν. Ραντεβού αύριο, Σάββατο 13 Ιανουαρίου στις 17:00, στο ΔΑΚ “Βικέλας” του Μακροχωρίου», αναφέρει η ομάδα του Φιλίππου.

Σταμάτης Μπένας: «Πιστεύω στο θετικό αποτέλεσμα, είναι ένα κομβικό παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος»




Σε δηλώσεις για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Λεύκιππο Ξάνθης, προχώρησε ο Σταμάτης Μπένας. Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του:


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ