Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φιλικό επιπέδου Super League 2 για τη Βέροια

Να αυξήσει το αγωνιστικό της τέμπο θέλει η Βέροια, η οποία εκμεταλλευόμενη το ρεπό του Σαββατοκύριακου θα δώσει φιλική αναμέτρηση με ομάδα της Super League 2.

Την ερχόμενη αγωνιστική, η Βέροια θα αγωνιζόταν με τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου για τη 18η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής, ωστόσο μετά την αποχώρηση της ομάδας, η αγωνιστική μετατρέπεται σε ρεπό.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, η Βέροια δεν ξεκουράζεται, αλλά θα δώσει μια πιο δυνατή αναμέτρηση, αντιμετωπίζοντας το Σάββατο (13/1) στις 15:00 τον Καμπανιακό στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. Η ομάδα της Χαλάστρας έχει το ρεπό της αυτή την εβδομάδα στον βόρειο όμιλο της Super League 2 κι επομένως είναι και για την ίδια μια καλή ευκαιρία.

3 σχόλια:

  1. Το σκορ δεν το ξέρετε τσάμπα θα παίξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν διώξουν τους προπονητές που διώχνουν παιδία μπορεί κάτι να γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ φίλε, απλά είναι δύσκολες οι αλλαγές στην κατάσταση που βρίσκεται η ομάδα. Τώρα χρειάζεται ηρεμία και αξιοποίηση των οικονομικών πόρων στο 100%. Επίσης για να μη νομιζεις ότι σου κάνω τον έξυπνο, το παιδί μου είναι ένα από τα παιδιά που δεν παίζουν, άδικα, κατά τη γνώμη πολλών που ξέρουν πολύ περισσότερα απ’ ότι εγώ για το ποδόσφαιρο.
      Ευχαριστώ.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ