Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έχασε με 3-0 από τον Άρη Αβάτου η «Βασίλισσα» - Κατέρρευσε στο 2ο ημίχρονο

Με ήττα ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της στο 2024 η Βέροια, η οποία βρέθηκε στην Ξάνθη για τη 17η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής και γνώρισε την ήττα με 3-0 από τον Άρη Αβάτου. Η μεγάλη ζημιά έγινε στο δεύτερο ημίχρονο, εκεί όπου η Βέροια δέχθηκε και τα τρία γκολ. Το σκορ άνοιξε στο άμεσα ο Χασάνογλου με κεφαλιά στο 47ο λεπτό, ενώ τη νίκη σφράγισε Τσάπαρης με δύο προσωπικά του γκολ στο 75′ (πέναλτι) και στο 88′.

Όπως αναφέρει το xanthi-sport.gr, στο α’ μέρος με τον Παπαχρήστου στο 26′ και το 40′ οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά στο γκολ απέναντι στη Βέροια που είχε μία τελική με το σουτ του Λαφάρα στο μέσο του διαστήματος αυτού. Στις καθυστερήσεις του α’ μέρους ο Βαφειάδης θα μπορούσε να είχε σκοράρει στο ντεμπούτο του όμως το σουτ δεν είχε ευτυχή κατάληξη.


Στην επανάληψη ο Άρης κατάφερε να εκμεταλλευτεί μία στατική φάση. Στο κόρνερ που κέρδισε και το εκτέλεσε ο Αναγνωστόπουλος στο 48′, ο Χασάνογλου ήταν στην κατάλληλη θέση και με κεφαλιά έκανε το 1-0. 

Στο 53′ το σουτ του Τσάπαρη απέκρουσε ο τερματοφύλακας και στο 63′ οι φιλοξενούμενοι είδαν τον Μιχαηλίδη να ανατρέπει τον Γκιορτζίνη (που έκανε θετικό ντεμπούτο) εκτός περιοχής και να αποβάλλεται με 2η κίτρινη. 

Η συνέχεια έγινε πιο εύκολη με τον Άρη να κυριαρχεί και να απειλεί στο 67′ με τον Γκιορτζίνη και στο 71′ με τον Κοντογιαννίδη πριν στο 75′ ο Τσάπαρης από το σημείο του πέναλτι (για χέρι αμυντικού) κάνει το 2-0. 

Στο 78′ ο Θεοδωρόπουλος είχε ένα καλό σουτ που απέκρουσε σε κόρνερ ο τερματοφύλακας και στην συνέχεια η σέντρα του Αναγνωστόπουλου πέρασε απ’ όλους. 


Στο 88′ με όμορφη έμπνευση και άψογη εκτέλεσε ο Τσάπαρης κρέμασε τον τερματοφύλακα με την μπάλα να βρίσκει στο οριζόντιο και τελικά να καταλήγει στα δίχτυα στο τελικό 3-0.

Πέμπτη φετινή νίκη για τον Άρη που έχει πλέον 21 βαθμούς, αφήνοντας την Βέροια στους 11 βαθμούς.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Αναστάσιος Φιλιππίδης με α’ βοηθό τον κ. Κατσαντουρα (ΕΠΣ Έβρου) και β’ βοηθό τον κ. Γκιόση (ΕΠΣ Θράκης)

ΑΡΗΣ ΑΒΑΤΟΥ (Κ. Μπεδρελής): Νταφόπουλος, Χασάνογλου, Ψεμματάς, Τενεκές, Κουτσούμπας, Τσαπάρης, Παπαχρήστου (46′ Γκιορτζίνης), Αραμπατζής (46′ Φούντας), Αναγνωστόπουλος (81′ Κοτόπουλος), Κοντογιαννίδης (81′ Κουτσός), Βαφειάδης (62′ Θεοδωρόπουλος).

ΝΠΣ ΒΕΡΟΙΑ (Γ. Πολλαετίδης): Τσανασίδης, Κουτσούκης, Τζημογιάννης, Παναγιωτίδης (31′ λ.τρ. Χατζηπάντος), Ντόγος, Γανόπουλος (78′ Σωτηριάδης), Φασίδης, Μιχαηλίδης, Γρατσιάνος (60′ Τερζής), Τζούνιορ, Λαφάρας.

10 σχόλια:

  1. Α,ωραια αρχησε το 2024,τρεια γκολ,καλη χρονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τωρα με τη θυελλα Σαρακινων θα ισχυει το πριμ;
    Χο χο χο χο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλο πρυμ δωσε προεδρε,πρυμ αν σωθουμε δωσε καλυτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τελειώνει το ''Νουπουσού Σκούταρι'' και θα ξαναγεννηθεί η Βασίλισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Του χρονου για να μη παιξουμε τοπικο παλι καμοια συγχωνεψη,
    Ναουσα βεροιας,αλεξανδρεια βεροιας.
    Α,συγχωνεψη με τη καλαμαρια,
    Απολλων βεροιας ποντου.....ωραια ακουγεται με καλαιτζιδη προπονητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως λεγεται Συκοταρια δε λεγεται βεροια;
    Ε,σκουταρεως καλα το γραφω η ελπις συκοταριας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ένας Νομός Τρεις πόλεις Μια ομάδα.
    Αλλιώς δεν υπάρχει σωτηρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν υπάρχουν λεφτά και 15 ομάδες σηκώνει. Χωρίς ευρώ τρεις πόλεις μια ομάδα παλεύει να σωθεί στην Γ'.

      Διαγραφή
    2. Καλώς τον! Άργησες λίγο αλλά άξιζε η αναμονή. Τόσο κολλημένος με μια άποψη που όχι μόνο δεν έχει προηγούμενο αλλά ούτε και προοπτική. Από πότε οι συγχωνεύσεις αποτελούν φάρμακο διά πάσαν νόσον και πάσαν μαλακία; Μόνο στο δικό σου μυαλό...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ