Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ευχαριστήριο της Μ.Α.μ.Α. στον Γεράσιμο Καλλιγά

Από τον σύλλογο της Μέριμνας Ατόμων με Αυτισμό ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ευχαριστούμε θερμά για ακόμη μια φορά το φίλο του συλλόγου μας κύριο Γεράσιμο Καλλιγά, ιδρυτή των Κέντρων Ξένων Γλωσσών «Λέξις» και του Εκδοτικού Οίκου Super Course, για την ευγενική προσφορά της σειράς Super Readers στο σύλλογο μας.

Αποτελείται από κλασικές ιστορίες προσαρμοσμένες στο μαθησιακό επίπεδο των μαθητών για την καλύτερη εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας, ειδικά σχεδιασμένες για να λειτουργουν και με το Talking Pen που ζωντανεύει την κάθε ιστορία!

Με ένα πάτημα του Talking Pen, ο μαθητής ακούει την ιστορία, τις λέξεις, και διάφορα ηχητικά εφέ. Έτσι, ανακαλύπτει καινούριο λεξιλόγιο και επαναλαμβάνει αυτά που ακούει, με αποτέλεσμα να βελτιώνει τα αγγλικά του, να αποκτά αυτοπεποίθηση και να διασκεδάζει ταυτόχρονα. Με τον τρόπο αυτό, η εκμάθηση των αγγλικών γίνεται παιχνίδι!»

Με εκτίμηση για το ΔΣ
Η Πρόεδρος
Ελένη Γεωργιάδου-Στεφανάκη

3 σχόλια:

  1. Μιχαήλ Μανουσάκης - Μαρία Γρηγοριάδου23 Ιανουαρίου 2024 στις 9:33 π.μ.

    ο κ. Καλλιγάς πάντα πρωτοπόρος, καινοτόμος, έχει πάντα αναλλοίωτο το DNA του εκπαιδευτικού, και στοχεύει πάντα να κάνει την γνώση της ξένης γλώσσας οικεία. Πιστεύουμε ότι όραμα του είναι τα παιδιά όλου του κόσμου να μπορούν να κατέχουν πολλές ξένες γλώσσες, να έχουν ευρεία γνώση, και να φτιάξουν έναν καλύτερο κόσμο για να ζήσουν ευτυχισμένα.
    Συγχαρητήρια για την ενέργεια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ