Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Έρχονται τα πρώτα χιόνια στη Βέροια - Δείτε πότε θα το στρώσει στο κέντρο της πόλης

«Λευκή εισβολή» - Θα χιονίζει για πάνω από 12 ώρες
Μπορεί το πρωί της Παρασκευής 19 Ιανουαρίου, οι Βεροιώτες να ξύπνησαν με λιακάδα και υψηλή θερμοκρασία (το μεσημέρι θα φτάσει ακόμα και τους 19 βαθμούς Κελσίου), ωστόσο ο καιρός μέσα στο Σαββατοκύριακο που μας έρχεται, θα δείξει το άγριο πρόσωπό του.

Σύμφωνα με τους μετεωρολόγους, μετά από ένα 24ώρο, η Βέροια θα δεχθεί την επέλαση της κακοκαιρίας, με τον χιονιά να κάνει την πρώτη εμφάνισή του στο κέντρο της πόλης.

Πιο συγκεκριμένα, το απόγευμα του Σαββάτου 20 Ιανουαρίου, οι προγνώσεις δείχνουν χιονοπτώσεις, με τον υδράργυρο να βρίσκεται στους -2 βαθμούς Κελσίου. Η χιονόπτωση θα ξεκινήσει γύρω στις 5 το απόγευμα και θα κρατήσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής 21 Ιανουαρίου. Ουσιαστικά μιλάμε για μια «λευκή εισβολή» που θα κρατήσει για πάνω από 12 ώρες!

Δείτε τον σχετικό πίνακα:




1 σχόλιο:

  1. ΤΗΝ ΠΑΓΩΝΙΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΚΑΙ ΤΡΙΤΗΣ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΜΕ...ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΟΥΝ ΝΕΡΑ ΟΠΟΥ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ