Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επί ποδός η Τροχαία Βέροιας


«Μάχη» με τον χιονιά σε Εγνατία και επαρχιακό οδικό δίκτυο
Η επέλαση της κακοκαιρίας ξεκίνησε το απόγευμα του Σαββάτου 20/1 με συνεχόμενη χιονόπτωση σε όλη την Ημαθία, ακόμα και στο κέντρο της Βέροιας, όπου το έχει στρώσει από νωρίς.


Επί ποδός βρίσκεται εδώ και ώρες και η Τροχαία Βέροιας, που έχει αγκυροβοληθεί σε Εγνατία, στον κόμβο Βέροιας, σε διάφορα σημεία του επαρχιακού οδικού δικτύου και με συνεχείς περιπολίες μέσα στην πόλη,
με σκοπό την ασφαλή μετακίνηση των πολιτών και την πρόληψη και αποτροπή των τροχαίων ατυχημάτων.

Υπενθυμίζουμε ότι οι οδηγοί των οχημάτων όλων των κατηγοριών υποχρεούνται να διαθέτουν στο όχημά τους αντιολισθητικές αλυσίδες, ή χιονολάστιχα (δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση), ενώ έχει απαγορευθεί η κυκλοφορία των φορτηγών άνω των 3,5 τόνων στην Εγνατία Οδό, από τον κόμβο Κλειδίου έως τον κόμβο Πολυμύλου (δείτε εδώ την σχετική ανακοίνωση).

5 σχόλια:

  1. Που να έριχνε και 5 μέρες χιόνι αυτή με δύο ώρες χιόνι ούτε που ήρθαν στα χωριά να καθαρίσουν δρόμους απλά ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ούτε 5 εκατοστά χιόνι και και παραπονιέσαι? Το ξέρεις πως εκχιονιστικό σε καθαρό δρόμο και τα μαχαίρια του μηχανήματος χαλάνε αλλά και ο δρόμος καταστρέφεται?
      Από την μια λες πως δεν χιόνισε πολύ και από την άλλη δεν βγήκαν να καθαρίσουν. Αποφάσισε χιόνισε ή δεν χιόνισε?

      Διαγραφή
    2. Τι να καθαρισου ρε φιλε στα χωριά οπως λες...Το Σελι απο το πρωι το καθαρισαν και εκει ειχε 25 cm και -6.

      Διαγραφή
  2. Μα ήξεραν οτι ήταν για δύο ώρες, για αυτο δεν πήγαν στα χωριά.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΜΙΚΡΕ ΠΑΣΟΚΟΑΡΙΣΤΕΡΕ???Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.ΚΟΥΛΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ