Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ελπίδα για το μέλλον του ΣΥΡΙΖΑ έφερε η Τζάκρη στη Βέροια - Ποιοι ήταν στην Ελιά;

«Ο Τσίπρας δέχθηκε υπονόμευση - Αντιδεολογική συμπεριφορά, όσοι έφυγαν από το κόμμα, επειδή κέρδισε ο Κασσελάκης»

Το απόγευμα της Τετάρτης 24 Ιανουαρίου, πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο της «Ελιάς» η πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ - Π.Σ. ενόψει του συνεδρίου που θα γίνει σε λίγες εβδομάδες. Κεντρική ομιλίτρια ήταν η Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Θεοδώρα Τζάκρη. 

Αρχικά, τον λόγο πήρε ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ημαθίας Γρηγόρης Γεωργιάδης, ο οποίος αφού καλωσόρισε την Βουλευτή Πέλλας, ευχαρίστησε τον κόσμο για την παρουσία του και εξέφρασε την αισιόδοξη προσδοκία πως το κόμμα θα έχει θετική πορεία στο μέλλον.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία έκανε σκληρή κριτική σε όσους αποχώρησαν από το κόμμα λόγω της εκλογής του Στέφανου Κασσελάκη στην αρχηγία, χαρακτηρίζοντας αυτήν την ενέργειά τους, ως αντιδεολογική! Τόνισε πως όλα είναι έτοιμα για το συνέδριο που θα γίνει στα τέλη Φεβρουαρίου και ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα έχει μια ολοκληρωμένη πρόταση διακυβέρνησης.

Όσον αφορά την συντριβή στις πρόσφατες εθνικές εκλογές, απέδωσε τις δύο συνεχόμενες ήττες στην υπεροχή που είχε η ΝΔ στο επικοινωνιακό κομμάτι, μίλησε για αποτυχία του ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπιστεί το κυβερνητικό του έργο, ενώ δεν δίστασε να μιλήσει και για υπονόμευση του Αλέξη Τσίπρα. Τέλος, δήλωσε αισιόδοξη για την πορεία του κόμματος και ότι στις ευρωεκλογές του Ιουνίου, το κόμμα θα βγει ενισχυμένο.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο πρώην υφυπουργός Άγγελος Τόλκας, ο οποίος με απόφαση του Προέδρου έχει οριστεί επικεφαλής των περιφερειακών αναπτυξιακών συνεδρίων.

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του veriotis.gr:












































































30 σχόλια:

  1. Ο αγώνας τώρα,δικαιώνεται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ντροπή σας που πήγατε σε αυτούς που χάρισαν το όνομα Μακεδονία για να πάρει ο Τσίπρας το Νόμπελ Ειρήνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πέστα πέστα, ακόμη έχουν μούτρα και μιλάνε σαν να μήν έγινε τίποτα.

      Διαγραφή
    2. Έχεις την συμπάθεια όλων των "ξεδιάντροπων". Κακομοίρη...

      Διαγραφή
    3. Ντροπη σας που ξεπλενετε εσεις με την ψηφο σας εγκληματα ψυχων ανθρωπων και οικονομικα και αφηστε την υποκρισια περι δηθεν προδοτων....το ονομα το εδωσαν πριν χρονια οι δεξιοι στην χωρα των σλαβων

      Διαγραφή
    4. Εσεις στις Πρεσπες τι κανατε, πηγατε για ψαρακι? ΠΡΟΔΟΤΕΣ.

      Διαγραφή
    5. Μακεδονομάχος ο κύριος;

      Διαγραφή
    6. Ναι φίλε Μακεδονομάχος κανένας δεξιός δεν έδωσε το όνομα αλλά τα λες όπως σας συμφέρει γιατί αυτή η ξεφτίλα σας αρμόζει με τους αριστερούς καπιταλιστές που φέρνουν στην Ελλάδα ξενόφερτα πράγματα ομοφυλόφιλους με παιδιά και σας το πουλάνε για κανονικότητα

      Διαγραφή
    7. Τι κάνετε τι κάθεστε Ζωσθειτε τα κουμπουρια...αλλά φάγατε την γλώσσα σας μετά την εκλογή του γαλάζιου λαμογιου περί Βετου οι Έρι κατάργησης και άλλες ανοησιες

      Διαγραφή
  3. προληπτικες προσαγωγες δεν εκανε κανεις. αρα πνιγηκατε στη λιμνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ονομα το χαρισε ο Σαμαρας, ο Καραμανλής και ο Μητσοτάκης. Ο Τσιπρας την ονομασε Βόρεια Μακεδονία αντι σκετη που την ελεγαν ως τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολλούς εξαπατημένους τους βλέπω σκεπτικούς, αν σκέφτονται το πως εξαπατήθηκαν καλώς, αλλά να κάνουν και κάτι για αυτό. Ειδάλλως αν ήρθαν για να ακούσουν δικαιολογίες πολύ φοβάμαι ότι την πάτησαν και πάλι.
    Σύντροφοι το καράβι το ρίξατε στα βράχια και ο Καπετάνιος την έκανε... Εσείς τι περιμένετε ; να σας σώσουν οι μούτσοι και οι καμαριέρες ;
    Δεν ξέρω αν γίνομαι αντιληπτός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σκεπτικοι ειμαστε απο το καταντημα των Τεμπων, απο τα ελικοπτερα που πνιγηκαν στην λιμνη, απο τα μαιμου δικαστηρια, για τον ντελιβερα που αναβαλεται συνεχεια η ΔΙκη, για τα αναδρομικα που εταζε και ποτε δεν τα εδωσα απο τα χαρισμενα εκατομυρια σε γνωστους απο τα ποθεν εχσες τους και απο την απωλεια μνημης του λαου με τα ψιχουλα που σας δινει....

      Διαγραφή
    2. Απολύτως κατανοητός.

      Διαγραφή
    3. στον Ανώνυμος25 Ιανουαρίου 2024 στις 9:57 π.μ.
      δεν σε βλέπω να σκέφτεσαι τα 60 ευρώ που έβγαζες με τα Κάπιταλ Κοντρόλ, την απάτη του δημοψηφίσματος, των μειώσεων στις συντάξεις, την (προδοτική) συμφωνία των Πρεσπών, τα νταούλια του θα χτυπούσατε για να χορεύει η ΕΕ, το φιάσκο του Βαρουφάκη και την παραλίγο έξοδο από την ΕΕ, το 17% στις τελευταίες εκλογές (που νομίζατε ότι είστε πρώτο κόμμα), την εγκατάλειψή σας από τον Αλ6 σας, τη διάσπαση που έγινε, τα χαμηλά σημερινά ποσοστά, τον περαστικό ανίδεο νέο αρχηγό σας και τόσα άλλα που δεν χωράν να τα γράψω.
      Σκέψου και αυτά λοιπόν και άσε τις ανοησίες που σας έφεραν σε αυτό το χάλι.

      Διαγραφή
  6. Στο κλάδεμα ήταν όλοι και φαίνονται κουρασμένοι και νυσταγμενοι? Ούτε ένα κριτσινι δεν κερασατε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι βλεπεις δεν ειχαμε γραβατα οπως εσεις που εχετε παρωπιδες πολιτικης αγνοιας

      Διαγραφή
  7. Η Νότια Μακεδονια στηρίζει συριζα . + -

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απορία...! Υπάρχει μακεδονική γλώσσα...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Νύχτα το άρπαξε το κόμμα ο ΄΄εφοπλιστής΄΄ από USA και τώρα με συνάξεις στην Ελιά προσπαθούμε να ασκήσουμε ΄΄ιδεολογικό μασάζ΄΄ στους ψηφοφόρους. Χαίρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Συριζαία "Λίνα σας" Τουπεκτσή είναι αυτή;; 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κάνατε τον Μητσοτάκη μάγκα με τις βλακείες σας. Πρέπει να απολογειστε για πολλά χρόνια... Μήπως σας ενοχλεί ακόμη το καταραμένο ΠΑΣΟΚ;;; Υποκριτές...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ ΣΤΗΝ ΒΕΡΟΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα διάβασες τα σχόλια Θοδώρα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. oi tyfloi poy ekananan ton monofthalmo mitsotaki na to paizei superman
    xipniste xipniste!a ba de to vlepo!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Θόδωρας ότι και να κανείς δεν μπορείς να γίνεις ΕΦΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ