Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι Κρητικοί της Ημαθίας - Έκοψαν την πίτα τους και χόρευαν στους μείον!


Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το βράδυ του Σαββάτου 27 Ιανουαρίου 2024 ο Σύλλογος Κρητικών Ημαθίας, παρουσία πλήθους κόσμου, μελών και φίλων του Συλλόγου.

Την πίτα έκοψε ο πρόεδρος Στέλιος Αλιγιζάκης, που καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν στην διοργάνωση της εκδήλωσης, λέγοντας στη συνέχεια: «Εύχομαι σε όλους καλή χρονιά με υγεία και να ανταμώνουμε πάντα. Ευχαριστώ προσωπικά τον Γιώργο Σφακιανάκη και το συγκρότημα του που θα μας διασκεδάσει για μια ακόμη φορά. Επόμενη διοργάνωση του συλλόγου ο ετήσιος χορός που θα πραγματοποιηθεί τον Απρίλιο με καλεσμένο τον μοναδικό Αντώνη Μαρτσάκη».

Ακολούθησε κρητικό γλέντι με φαγητό, κρασί, ρακή και ζωντανή μουσική με το συγκρότημα του Γιώργου Σφακιανάκη, με τον χορό να στήνεται όχι μόνο εντός αλλά και εκτός του μαγαζιού, παρά την παγωνιά, αφού το θερμόμετρο έδειχνε υπό του μηδενός! Δεν καταλαβαίνουν τίποτα οι Κρητικοί της Ημαθίας!

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ