Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εκδήλωση για τους Τρεις Ιεράρχες διοργανώνει η Μητρόπολη και η Β/θμια Εκπαίδευση Ημαθίας


Η Ιερά Μητρόπολις Βεροίας, Ναούσης και Καμπανίας και η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας σας προσκαλούν στην εκδήλωση προς τιμήν των προστατών της παιδείας, Αγίων Τριών Ιεραρχών.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 27 Ιανουαρίου στις 6:00 μ.μ. στον Χώρο Τεχνών του Δήμου Βεροίας και θα συμμετέχει το Μουσικό Σχολείο Βεροίας και βυζαντινός χορός του Ωδείου της Ιεράς μας Μητροπόλεως.

Στο τέλος θα τιμηθούν οι αφυπηρετήσαντες εκπαιδευτικοί από τον Ποιμενάρχη μας κ. Παντελεήμονα και από τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Νομού Ημαθίας κ. Αθανάσιο Αλατζόγλου.

Είσοδος Ελεύθερη

3 σχόλια:

  1. Αφού η κ. Κεραμέως απαγόρευσε τον εορτασμό των Προστατών Αγίων της Παιδείας στα Σχολεία, σαν σε Κρυφό σχολειό αυτοί θα πραγματοποιούνται αλλού. Αύριο όμως Πέμπτη, στην Μητροπόλεως στη Βέροια, θα χαθούν άπειρες ώρες από τις προσυνεννοημένες ...''κινητοποιήσεις'' των μαθητών του χαβαλέ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εδώ, γιορτάζουμε το ψεύτικο Πολυτεχνείο που δεν είχε θύματα εντός και είχε άδοξο τέλος. Τι μας χρειάζονται τα παραδείγματα των Αγίων, αφού είμαστε κομπλέ με τους μετέπειτα βολεμένους πολιτικά?

      Διαγραφή
  2. Ευτυχώς που γίνονται αυτές οι εκδηλώσεις για να τιμήσουμε τους Τρεις Ιεράρχες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ