Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ενημερωτική εκδήλωση για την ψηφιακή κάρτα στο λιανεμπόριο διοργανώνει ο Εμπορικός Σύλλογος


Ενημερωτική εκδήλωση με θέμα: «Η Ψηφιακή Κάρτα Εργασίας στο Λιανεμπόριο», συνδιοργανώνουν ο Εμπορικός Σύλλογος Βέροιας και η ΕΣΕΕ σε συνεργασία με τον Όμιλο Epsilon Net, στο πλαίσιο της υποχρεωτικής χρήσης της ψηφιακής κάρτας στο Λιανεμπόριο από 1/1/ 2024.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας στην οδό Μητροπόλεως 46.

Το Πρόγραμμα και η Θεματολογία της ενημερωτικής εκδήλωσης έχει ως εξής:

• Χαιρετισμό από την Πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Βέροιας κα Αθηνά Πλιάτσικα Τσιπουρίδου.

• Εισήγηση από τον κ. Βασίλη Πρασσά, Σύμβουλος Εργασιακών Θεμάτων, Γενικός Διευθυντής Epsilon HR μέλος του Ομίλου EPSILON NET. Το θέμα που θα αναπτύξει ο κ. Πρασσάς είναι: «Αναλυτική Παρουσίαση του νέου πλαισίου εφαρμογής της Ψηφιακής Κάρτας Εργασίας και του ΕΡΓΑΝΗ II για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις του λιανικού εμπορίου - Απολογιστική Δήλωση αλλαγών ωραρίου, οργάνωση χρόνου εργασίας και οι υπερωριών - Οι νέες υποχρεώσεις των ιδιοκτητών των ΜμΕ και των λογιστικών γραφείων -Προθεσμίες και πρόστιμα».

• Ερωτήσεις - Απαντήσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ