Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Είναι βρυκόλακας, θα συνέλθει αν του βάλεις αίμα», είπε η 37χρονη για το βρέφος

Τι δήλωσε ο δικηγόρος της Δημήτρης Ζυγουλιάνος - Tι έγραφε η ίδια στο facebook

Στον δικό της κόσμο βρισκόταν λίγα λεπτά αφού είχε αφαιρέσει την ζωή του παιδιού της, του 6 μηνών βρέφους, χθες το μεσημέρι η 37χρονη στο Μακροχώρι Ημαθίας. Ένα γείτονας ο οποίος αντίκρισε το έγκλημα καθώς και την παιδοκτόνο σοκάρει με τα όσα αναφέρει.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στο Live News είπε: «Κατέβηκα και βλέπω να το κρατάει αγκαλιά ξυπόλυτη, σε έξαλλη κατάσταση. Η αδελφή της ούρλιαζε στο απέναντι μπαλκόνι. Πλησιάζω να δω και τα μάγουλα του μωρού είχαν αίμα. Τα χείλη ήταν μελανιασμένα, βάζω δάχτυλα στο λαιμό να δω αν είναι ζωντανό. Το βλέμμα της ήταν απλανές και μου λέει “δεν είναι τίποτα. Είναι βρυκόλακας. Αν του βάλεις αίμα θα συνέλθει”», είπε ο αυτόπτης μάρτυρας.

Ο άντρας θέλησε να αρπάξει το βρέφος από τα χέρια της γυναίκας για να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερε. «Έδωσα μάχη για να το πάρω από πάνω της. Δεν το άφηνε και το τραβούσα από τη φόρμα», είπε. Στη συνέχεια ήρθαν οι γονείς της 37χρονης.

«Αμέσως έρχεται ο παππούς με την μαμά της. Δεν μας έδινε το παιδί με τίποτα. Τελικά, κατάφερα εγώ να πάρω το παιδί. Το δίνω στη γιαγιά και μετά με τον παππού το πήγαν στο νοσοκομείο», πρόσθεσε ο μάρτυρας.

Δείτε τις φρικιαστικές λεπτομέρειες στο παρακάτω video:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ