Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δύο νέες μεταγραφές ανακοινώνει η Βέροια

Αίσιο τέλος είχε η υπόθεση μεταγραφής δύο ποδοσφαιριστών από τον Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας προς τον ΝΠΣ Βέροια.

Όπως αναφέρει το sportsfan.gr, Βέροια και Αγία Μαρίνα κήρυξαν ανακωχή στο θέμα μεταγραφής του Δημήτρη Ιωαννίδη και του Βασίλη Γιαννόπουλου.

Το προηγούμενο διάστημα υπήρξε ένταση μεταξύ των δύο διοικήσεων με «πινγκ-πονγκ» ανακοινώσεων, λόγω της συμμετοχής των προαναφερθέντων αθλητών σε προπονήσεις της Βέροιας, χωρίς την άδεια της διοίκησης του «Μέγα».

Οι δύο πλευρές κάθισαν εκ νέου στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων και θέτοντας ως προτεραιότητα το κοινό καλό του ημαθιώτικου ποδοσφαίρου, βρήκαν τη “χρυσή τομή”.

Έτσί, όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι δύο ποδοσφαιριστές θα πρέπει να θεωρούνται ποδοσφαιριστές της «Βασίλισσας», με τα τυπικά να απομένουν για την επίσημη ανακοίνωση.

3 σχόλια:

  1. Αρχησαμε παλι το μπιφτεκι να το γυριζουμε,ειχαμε τις αλλαγες Αφμ τωρα τις εσωτερικες αλλαγες,Αγια Μαρινα με βεροια,αντε .....
    Παμε για νεο Αφμ,
    Αγισ Αλεξανδρειας βεροιας,
    Ετσι θα παιζουμε και του χρονου Γ εθνικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πανε μπαλα εσυ κι ασε τη Βεροια τι θα κανει

      Διαγραφή
  2. Εμεις παιζουμε μπαλα και σας περιμενουμε του χρονου στο Α τοπικο,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ