Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δικηγόρος από τη Βόρεια Ελλάδα έφερνε εγκύους από τη Βουλγαρία - Έψαχνε πελάτες να πουλήσει τα μωρά

Καμπάνα τεσσάρων χρόνων με τριετή αναστολή σε δικηγόρο στη Βόρεια Ελλάδα καθώς όπως αποδείχθηκε συμμετείχε σε κύκλωμα παράνομων υιοθεσιών. Στη δίκη σε δεύτερο βαθμό κρίθηκε ένοχος για μεσολάβηση σε παράνομες υιοθεσίες από κερδοσκοπία, κατ’ εξακολούθηση και κατ’ επάγγελμα. 

Του αναγνωρίστηκαν τα ελαφρυντικά του σύννομου πρότερου βίου και της μεταγενέστερης καλής συμπεριφοράς. Στον καταδικασθέντα χορηγήθηκε τριετής αναστολή υπό τον όρο να καταβάλει το ποσό των 3.000 ευρώ στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το κύκλωμα είχε προχωρήσει σε περισσότερες από τέσσερις παράνομες υιοθεσίες από 2014 έως το 2016. Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, ο δράστης έφερνε εγκυμονούσες από τη Βουλγαρία σε μαιευτήρια στην Ελλάδα και κατόπιν αναζητούσε πελάτες που ήθελαν παιδιά. Απολογούμενος ενώπιον των δικαστικών αρχών ισχυρίστηκε ότι τα ποσά που λάμβανε ήταν η αμοιβή από νομικές παροχές σε πελάτες του. Η λεία του κατα πληροφορίες ξεπερνά τα 30.000 ευρώ.

Σε ο,τι αφορά τα υπόλοιπα 13 μέλη του κυκλώματος παράνομων υιοθεσιών έξι από αυτά απαλλάχθηκαν, ένας αθωώθηκε και άλλοι πέντε αναζητούνται.

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή τον κλ@σ@ν μια μάντρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγνωμη, εκει στην βουλγαρια οι ανδρες τους με τι ασχολουνται και δεν τις προσεχουν οταν εχουν εγκυμοσυνη? Τοσο παραμελλημενες ειναι εκει οι γυναικες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ....μαλλον ειχε μπαρμπα...τετοια προτυπα δειχνει η Δικαιοσυνη και περνουν τα μυαλα αερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να συνεχιστεί η έρευνα και θα βγουν πολλά στην φόρα !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΑΝΤΛΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΥΣΤΗΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ. ΔΛΔ!!!!
    Η. ΑΤΙΜΩΡΗΣΙΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΧΑΛΙΑ
    ΕΒΓΑΛΕ 30000€ τουλαχιστον, θα δωσει 3000€ στο Χαμογελο
    Κ. ΟΛΑ ΚΑΛΑ
    ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ
    ΣΥΜΦΕΡΕΙ , οπως κ να το δεις…
    ΠΟΣΗ ΣΑΠΙΛΑ ΑΚΟΜΑ. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΘΟΥΜΕ Σ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ