Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Χριστούγεννα στη Βέροια, Πρωτοχρονιά στο Μιλάνο

Αποδράσεις από το ιατρείο του στην Αθήνα σχεδίασε για τις ημέρες των εορτών ο Αριστομένης Γιαννόπουλος. Την παραμονή των Χριστουγέννων, ο Βεροιώτης πλαστικός χειρουργός αποφάσισε να επιστρέψει στην γενέτειρά του τη Βέροια και να περάσει όμορφες οικογενειακές στιγμές μαζί με τα αγαπημένα του πρόσωπα. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του veriotis.gr, o Αριστομένης Γιαννόπουλος πραγματοποίησε νυχτερινές εξορμήσεις στα μπαράκια της Έλλης και συνάντησε τον αδελφικό του φίλο και ιδιοκτήτη του Public Γιώργο Τσαμουρίδη. 

Στην συνέχεια επέλεξε για την αλλαγή του χρόνου να μεταβεί στο Μιλάνο και να κάνει ρεβεγιόν στο «Duomo». Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε και αρκετά stories, με τον ίδιο να φαίνεται πολύ χαρούμενος που τις πρώτες ημέρες του έτους τις πέρασε στην μαγευτική Ιταλία.

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ