Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Κλείνει το ρεύμα προς Θεσσαλονίκη μετά τα Μάλγαρα - Δωρεάν η διέλευση από τα διόδια

Ιδιαίτερα προσεκτικοί θα πρέπει να είναι οι οδηγοί των οχημάτων που από σήμερα Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024 θα χρησιμοποιούν την Εθνική Οδό Αθηνών - Θεσσαλονίκης στο ύψος των διοδίων Μαλγάρων.

Όπως ανακοίνωσε η Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, από τη Δευτέρα (8/1/2024), στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης της παλαιάς γέφυρας του Αξιού ποταμού από την εταιρεία ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και για όσο χρονικό διάστημα διαρκέσουν οι εργασίες, θα πραγματοποιηθεί αποκλεισμός του ρεύματος πορείας από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ, από το ύψος των διοδίων Μαλγάρων έως το ύψος του Α/Κ Αξιού.

Η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα διεξάγεται από μία λωρίδα κυκλοφορίας μέσω εκτροπής τους στο ρεύμα πορείας από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα του αυτοκινητόδρομου ΠΑΘΕ.
Δωρεάν διέλευση από τα διόδια Μαλγάρων στην κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη

Επισημαίνεται ότι, για το ίδιο χρονικό διάστημα, η διέλευση από το Σταθμό διοδίων Μαλγάρων όλων των οχημάτων που θα κινούνται με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα πραγματοποιείται από δύο θυρίδες διοδίων και θα είναι ελεύθερη.

Η Τροχαία καλεί τους οδηγούς να καταβάλλουν ιδιαίτερη προσοχή και να συμμορφώνονται με τις πινακίδες σήμανσης, προς αποφυγή τροχαίων ατυχημάτων και δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ