Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Έχει σφυγμό» η Βέροια - Στο τέλος θα κάνει ταμείο με αποδείξεις και ονόματα

Η σεζόν 2023-24 είναι αδιαμφισβήτητα μία από τις πιο αβέβαιες στη σύγχρονη ιστορία της ποδοσφαιρικής Βέροιας. Ο ΝΠΣ ξεκίνησε τη χρονιά με πολλά ερωτηματικά, ακόμα και χωρίς ελπίδες για παρουσία στα ποδοσφαιρικά γήπεδα, ξεκινώντας σχεδιασμό για Α’ τοπικό, καταλήγοντας τελικά στην αντικειμενικά πολύ δύσκολη Γ΄Εθνική κατηγορία.

Προβλήματα που έμοιαζαν στην αρχή ανυπέρβλητα, στην πορεία ξεπεράστηκαν με τις προσπάθειες της διοίκησης του Αγάπιου Αναστασιάδη, ωστόσο άφησαν πίσω τους έννοιες όπως π.χ. ο προγραμματισμός.

Το αποτέλεσμα ήταν ναι μεν η ομάδα να συμμετέχει κανονικά στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, όμως να βρίσκεται σταθερά στις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, εκεί που με 3 νίκες, 2 ισοπαλίες, 11 ήττες και συνολικά 11 βαθμούς μετά από 16 αγωνιστικές, βρίσκεται “βυθισμένη” στη ζώνη του υποβιβασμού.

Διαβάστε τη συνέχεια στο sportsfan.gr

1 σχόλιο:

  1. Ας αφήσει τα παιδία στον πάγκο και ας βάζει συνέχεια τούς ίδιους και τούς ίδιους δεν ντρέπεστε λίγο κοπρόσκυλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ