Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Διακοπές σαν παραμύθι για Έλενα και Φένια στη Ρουμανία

Την απόλυτη χαλάρωση, ξεκούραση αλλά και διασκέδαση βίωσαν η Έλενα και η Φένια Τσικιτίκου κατά την διάρκεια των εορτών. Οι δύο εντυπωσιακές χορεύτριες από τη Νάουσα επισκέφθηκαν για ολιγοήμερες διακοπές την Ρουμανία. 

Διέμεναν σ' ένα πολύ όμορφο ξενοδοχείο στο Βουκουρέστι, έκαναν αμέτρητες βόλτες στο γραφικό κέντρο και βρέθηκαν στα φημισμένα λουτρά! 

«Έτσι...σαν παραμύθι να είναι η νέα χρονιά για όλους σας, γεμάτη όνειρα, χαμόγελα και ξεχωριστές στιγμές!» έγραψαν στην λεζάντα των φωτογραφιών που ανέβασαν στο instagram.

6 σχόλια:

  1. Με το ζόρι να γίνουν γνωστές οι κοπέλες.Δεν τις γνωρίζει κανείς πλην των συγγενών τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Που τα βρισκουν τα λεφτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στη Ρουμανία με 20000 Ευρώ βρίσκεις διαμέρισμα 100τμ για να μείνεις μόνιμα. Και μάλιστα ετος 2022-2023 νεόδμητα παρακαλώ. Βουκουρέστι Δυτικά στον τομέα 6. Κατά τα αλλα κάθε μέρα έχει μια ταχύτερη ανάπτυξη σε σχέση με την Ελλάδα που δεν εχει αλλάξει σχεδόν τίποτα. Επίσης τον τελευταίο καιρό έχουν γίνει της μόδας τα αυτοκίνητα Dacia που είναι Ρουμάνικα και δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα ποτέ service. Μεχρι και ο ΟΤΕ έχει πάρει τέτοιο στόλο. Περισσότερα στο επόμενο επεισόδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι δουλεια κανουν οι αδερφες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ