Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το Γυμνάσιο Μελίκης στο πλευρό της Φιλοπτώχου


Σε μια όμορφη πράξη αγάπης προς τον συνάνθρωπο, προχώρησαν οι μαθητές και εκπαιδευτικοί του Γυμνασίου Μελίκης, επιλέγοντας να διοργανώσουν χριστουγεννιάτικο bazaar στο σχολείο τους και να διαθέσουν τα έσοδα στην Φιλόπτχωο Βέροιας.

Η Φιλόπτωχος Κυριών Βέροιας ευχαριστεί θερμά τη διευθύντρια κα Τσαντσάν Ιωάννα, το Σύλλογο διδασκόντων και τους μαθητές του Γυμνασίου Μελίκης για την οργάνωση και τη διεξαγωγή χριστουγεννιάτικου bazaar που έλαβε χώρα στις 12 Δεκεμβρίου στο χώρο του Γυμνασίου Mελίκης και τα έσοδα του οποίου δόθηκαν στη Φιλόπτωχο για τις ανάγκες του φιλανθρωπικού της έργου. 

Επίσης, τους συγχαίρουμε γιατί με τέτοιες πρωτοβουλίες αποδεικνύουν έμπρακτα την κοινωνική τους ευαισθησία και ενισχύουν το αίσθημα της αλληλεγγύης και της βοηθείας προς το συνάνθρωπο.

4 σχόλια:

  1. Να συγχαρούμε τους γονείς του σχολείου που έβαλαν για ακομη μια φορά το χέρι βαθιά στην τσέπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντάξει δεν βαρέθηκες να το λες σε κάθε παρόμοια ανάρτηση; Όπως και να έχει, κάποιος πρέπει να τους οργανώσει και τους γονείς, και μπράβο στα σχολεία για την πρωτοβουλία . Και ύστερα, το ένα πακέτο μακαρόνια κι ένα κουτί γαλα δεν το λες και "βαθιά το χέρι στη τσέπη"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΣΟ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΥΤΟΠΡΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.

      Διαγραφή
  3. Ως γυμνάσιο Μελικης αναφερεται κι οχι ως δουλειά των εκπαιδευτικων. Κι αν δε θέλει ο γονιός να δώσει δεν πειράζει, δεν ειναι υποχρεωτικό.Ο καθένας αν μπορεί και ότι μπορεί. Και σε όλους τους ερανους, προσφέρουν και οι εκπαιδευτικοί απο τα δικα τους λεφτά και τα δικά τους τρόφιμα. Πρέπει να το γράφουν και αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ