Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιμένει η βρεφοκτόνος: «Δεν ήθελα να το σκοτώσω, το υπεραγαπούσα» - Κρίθηκε προφυλακιστέα

Συγκλονιστική η απολογία, διάρκειας τριών και πλέον ωρών, της 37χρονης μητέρας που κατηγορείται πως ξυλοκόπησε μέχρι θανάτου το 6 μηνών βρέφος της στο Μακροχώρι Ημαθίας.

«Δεν είχα πρόθεση να σκοτώσω. Δεν πίστευα εκείνη την ώρα ότι σκότωνα το παιδί μου» φέρεται να είπε ενώπιον του ανακριτή σήμερα.

«Κατά τον χρόνο της πράξης δεν είχε καταλογισμό. Δεν μπορούσε να διακρίνει το άδικο της πράξης που έκανε για το παιδάκι που υπέρ αγαπούσε» σημείωσε από πλευράς του σε δηλώσεις στα ΜΜΕ ο συνήγορος της τραγικής μάνας, Δημήτρης Ζυγουλιάνος.

Όπως εξήγησε ο συνήγορος αναμένεται η ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη για την οποία κατατέθηκε νωρίτερα σχετικό αίτημα. Ο κ. Ζυγουλιάνος κατέστησε σαφές πως η εντολέας του που κρίθηκε προσωρινά κρατούμενη δεν έχει αντιληφθεί ακόμη την βαρύτητα της πράξης της ούτε όμως και τις συνέπειες καθώς δεν της το επιτρέπει η ψυχική της κατάσταση.

Δείτε το video από το thesstoday.gr:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ