Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μήνυση κατά των γονέων της 37χρονης κατέθεσε ο πατέρας του νεκρού βρέφους


«Έκλεψαν το παιδί μου, είναι συνένοχοι»

Σοκαριστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 37χρονης παιδοκτόνου από το Μακροχώρι.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του thesstoday.gr, ο πατέρας καταγγέλει κλοπή του βρέφους από τους γονείς της 37χρονης και την παραπλάνησή του για το τραγικό συμβάν. Ο καταγγέλλων κατηγορεί την 37χρονη και τους συγγενείς της για παράνομη άδεια ταφής και άδειας κηδείας, όπως και για παράνομη τέλεση τελετής και κλοπή του βρέφους.



Ο πατέρας του 6 μηνών βρέφους κατέθεσε μέσω του συνηγόρου του Στέλιου Σούρλα, μήνυση σε βάρος κατά πολλών προσώπων. Σύμφωνα με τον κ. Σούρλα η μήνυση στρέφεται εναντίον της 37χρονης των γονέων της αλλά και άλλων συγγενών. Για εξύβριση και απειλή αναφορικά με την επίθεση που δέχτηκε στην κηδεία του βρέφους, στα κοιμητήρια του Μακροχωρίου.



Ο συνήγορος κατέθεσε μήνυση προς την οικογένεια της δράστιδος καθώς όπως υποστηρίζει ο πατέρας, οι γονείς της 37χρονης γνώριζαν για την διαταραγμένη ψυχική κατάσταση της αλλά δεν έκαναν τίποτα.

Ο πατέρας του βρέφους μάλιστα τόνισε πως έφυγε από το σπίτι, καθώς φοβόταν ότι η σύντροφος του θα τον σκοτώσει στον ύπνο.

3 σχόλια:

  1. το βρεφος ηταν καρπος ερωτα αγαπης? αλλα και ποιος θα μου πεις ειναι? ανθρωπινα ερωτηματα σε βαρβαρες κοινωνιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λάθη μόνο λάθη από πολλές πλευρές και χάθηκε μια ζωή άδικα.
    Ευθύνη έχουν οι παππούδες που αρνήθηκαν στους πατεράδες να πάρουν τα παιδιά ευθύνη στους πατεράδες που δεν κινήθηκαν νομικά από την αρχή ευθύνη στο κράτος μας που δεν λειτουργεί σωστά ώστε να αφεθεί η κηδεμονία από την μητέρα και να δωθεί κάποια αγωγή για να γίνει καλά. Κρίμα πολύ κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι φοβόσουν μη σε σκοτωσει στον ύπνο σου και δεν φοβήθηκες για το παιδί σου ότι μπορεί να κινδυνέψει στα χέρια της όταν έφυγε από εσένα.Νωρις το θυμήθηκες…Ας προσπαθουσες να παρεις την επιμέλεια μπας και γλίτωνε το καημένο ….

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ