Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πασίγνωστη παρουσιάστρια στα εγκαίνια της Βεργίνας - Ποια είναι;

Πολλοί την είδαν, αλλά ελάχιστοι την αναγνώρισαν. Ίσως γιατί, δεν περίμεναν να την δούμε στην συγκεκριμένη εκδήλωση. Πρόκειται για μια από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες της Ελληνικής Τηλεόρασης, με μεγάλη πορεία στον χώρο της δημοσιογράφιας. Έχει κατακτήσει την αγάπη του κοινού, καθώς η εκπομπή της τρέλαινε τα μηχανάκια της AGB.

Ο λόγος φυσικά την παρουσιάστρια του «Πάμε Πακέτο» Βίκυ Χατζηβασιλείου, η οποία παρευρέθηκε την προηγούμενη Παρασκευή στα εγκαίνια του ανακτόρου των Αιγών στη Βεργίνα.

Να θυμίσουμε πως η Βίκυ Χατζηβασιλείου  είναι περιφερειακή σύμβουλος Κεντρικής Μακεδονίας στον συνδυασμό «Αλληλεγγύη» του Απόστολου Τζιτζικώστα.


4 σχόλια:

  1. Είχα μια φαγούρα .....χαχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως θα βρασουμε στο ζουμι μας με τετοιο μυαλο που κουβαλανε οι πολιτες...ψηφιζουν για την στιγμη και το ευρω δυστυχως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. an einai dynaton den yparxei sotiria gia ta provata beeeee!kathe teliomeni vriskei tropo na epipleei opos enas felos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολύ σάλιο βρε παιδιά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ