Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

«All in» ο Αλαφούζος, στο «καναβάτσο» ο Βαγγέλας - Φαβορί για το πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ, αν...

Kataskopos speaking

Και εκεί που λέγαμε πως αυτό το πρωτάθλημα θα το διεκδικήσουν τέσσερις ομάδες, μέσα σε δύο αγωνιστικές, ο Ολυμπιακός έκανε χαρακίρι. 

Με Ατρόμητο και Λαμία έχασε 5 υπερπολύτιμους βαθμούς και πλέον απέχει 6 πόντους από την κορυφή και έχει να παίξει εκτός έδρας σε Λεωφόρο και Τούμπα. Δύσκολα πράγματα για τον Βαγγέλα που από ότι φαίνεται έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε Αγγλία και Πορτογαλία, με τις ομάδες που αγόρασε. 

Από την άλλη πλευρά, ο Αλαφούζος έκανε «all in». Έδιωξε τον Γιοβάνοβιτς και πήρε τον 70χρονο Τούρκο. Ναι, καλός δεν λέω, αλλά η ηλικία του και ότι δεν έχει δουλέψει σε ομάδα άλλης χώρας με προβληματίζει. 

Ο Μίστερ ΣΚΑΪ βλέποντας πως έχει μείνει εκτός ευρώπης και για να μην έχει την περσινή τύχη, αποφάσισε να ρισκάρει. Αν του βγει και πάρει το πρωτάθλημα θα είναι ο πρώτος μάγκας. Αν πάλι βγει δεύτερος, θα ακούσει πολλά «γαλλικά» από τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι περιμένουν 14 ολόκληρα χρόνια να δούνε την πολυπόθητη κούπα. Ήμουν νιος και γέρασα! 

Απορώ με την υπομονή των Ολυμπιακών. Αυτό το πράγμα στην Λαμία δεν βλεπόταν. Ένας προπονητής που βρισκόταν σε άλλο γήπεδο και παίκτες αδιάφοροι! Αυτός ο Ρόντινεϊ επιθετικά είναι φοβερός, αλλά πίσω δεν κόβει ούτε με βαλέ. 

Μ' έχει εντυπωσιάσει ο ΠΑΟΚ. Σε κάθε μάτς ρίχνει 4άρες και 6άρες! Ο Ρουμάνος έχει φτιάξει μεσοεπιθετικά μια ομάδα που θυμίζει Μάντσεστερ Σίτι. Αμυντικά έχει κάποια θεματάκια, αλλά βλέπω πως τελευταία δεν τρώει εύκολα γκολ. 

Για την ΑΕΚ τι να πω; Μια κρύο, μια ζέστη. Πιστεύω πως μέχρι το τέλος θα διεκδικεί το πρωτάθλημα. Το θέμα είναι τι θα γίνει στα ντέρμπι του Γενάρη. Αν ο ΠΑΟΚ κάνει το «τρία στα τρία» στην Τούμπα με Παναθηναϊκό, ΑΕΚ και Ολυμπιακό είναι πλέον φαβορί για το πρωτάθλημα!

2 σχόλια:

  1. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι τα στελέχη του ασπρόμαυρου αετού ψάχνουν έναν υπερμάνατζερ για να οδηγήσει την ομάδα στην ......... Το μόνο στοιχείο που έχουν είναι ένα όνομα, Ζαφείρης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φτυστος ο ΠΑΟΚ Μάντσεστερ Σίτυ. Από σοβαρότητα πως πάμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ