Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φάγαμε... «πόρτα» από τους διάσημους - Προτίμησαν Πέλλα και όχι Ημαθία

«Βούλιαξε» ο Άγιος Αθανάσιος στις εορτές των Χριστουγέννων και της πρωτοχρονιάς με αρκετούς διάσημους να επιλέγουν τον Άγιο Αθανάσιο, το γραφικό χωριό του Δήμου Έδεσσας, ώστε να γεμίσουν τις μπαταρίες τους και να περάσουν όμορφα τις εορτές. 

Παρ' όλο που η Ημαθία διαθέτει δύο υπέροχα Χιονοδρομικά Κέντρα (Σέλι και 3-5 Πηγάδια) και αμέτρητα ορεινά χωριά, οι περισσότεροι διάσημοι επέλεξαν χειμερινές διακοπές στην γειτονική Πέλλα.

Όπως αναφέρει το pellanews.gr, ανάμεσα στους διάσημους που βρέθηκαν στον Άγιο Αθανάσιο ήταν η ηθοποιός Ελένη Τρίγγου, ο πρώην καλαθοσφαιριστης Δημήτρης Διαμαντίδης και ο παρουσιαστής Σωτήρης Καλυβάτσης.




12 σχόλια:

  1. seli k 3-5 pigadia eine allis epoxis pou exei paei k de gyrnaei!verioti xypna, xoris spasimo aygon de ginetai omeleta oi seliotes k naousaioi theloyn na vapsoun ayga me pordes!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από Αρβανίτες τι περιμένεις. Να σε γδαρουν και να πουλήσουν το τομάρι σου

      Διαγραφή
  2. χρονο με τον χρονο ερημωνει το σελι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τωρα σοβαρα; Συγκρινεται το σελι με τον Άγιο Αθανάσιο; Το σέλι τελειωσε και το τελειωσε η νοοτροπία των κατοίκων κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βεροιώτης βλάχος ότι χειρότερο έβγαλε η Ελλάδα. Και γενικότερα η νοοτροπία στη Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε τι περιμένατε στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. piga gia fagito sto seli aytes tis meres kai plirwsame les kai pigame sto parisi!! pws thelete na erxetai kosmos otan tous madate!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σέλι;;;; Καλέ πού το ξεθαψατε;; Μην συγκρίνετε τα ανόμοια. Καμία σχεση. Έτη φωτός μπροστά ο Άγιος Αθανάσιος. Στο Σέλι να δούνε τί;;; Την παρακμή;;;;; Ούτε για καφέ στον Άγιο Νικόλαο. Απελπιστηκα την τελευταία φορά που πήγα και φυσικά ήταν και η τελευταία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συνδυασμό αγιο Αθανάσιος λουτρα ποζαρ αριδαια καταρράκτες Έδεσσας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απλά κάνουμε καλύτερη διαφήμιση σαν Νομός μην αγχώνεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ