Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πήρε τα εύσημα ο Ταξίαρχος!

Για μια ακόμη φορά η Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας πήρε άριστα στην οργάνωση των μέτρων τάξης για την επίσκεψη του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Μελίκη και στη Βεργίνα. 

Ο Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης συντόνιζε την επιχείρηση, έχοντας στο πλευρό του, τους Αστυνομικούς Υποδιευθυντές Βάιο Γούναρη και Ανδρέα Καλογερόπουλο. Εκεί, ήταν και οι διοικητές του Α.Τ. Θωμάς Μοσχόπουλος, Τροχαίας Θωμάς Νιώπας και Ασφάλειας Μανώλης Κουρμπετλής. 

Από πολύ νωρίς, άνδρες όλων των υπηρεσιών ήταν «αγκυροβολημένοι» σε διάφορα σημεία της επαρχιακής οδού, ενώ ασφαλίτες, βρέθηκαν περιμετρικά του μουσείου και είχαν σε διακριτική παρακολούθηση τον Πρωθυπουργό.

Όλα πήγαν καλά, δεν παρουσιάστηκε κανένα απολύτως πρόβλημα, με τον Ταξίαρχο να «εισπράττει» τα εύσημα και τα συγχαρητήρια από τους παρευρισκόμενους.

7 σχόλια:

  1. Οι μόνος δυσαρεστημένος ήταν ο δκτης της τροχαίας που δεν μπόρεσε να δώσει κλήσεις για να δείξει έργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί δεν ήρθε ο ακατανομαστος...να τον κράξει για την στολή 😂😂😂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχουν ξεσκίσει τον κόσμο στις κλήσεις. Ενώ δεν υπάρχουν θέσεις στάθμευσης στην πόλη της Βεροιας καθώς η δημοτική αρχή δε θέλει και δεν μπορεί να δώσει λύση η τροχαία βρίσκει ευκαιρία να γράψει το κόσμο και έτσι ο Δήμος να έχει έσοδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καποτε η τροχαια ή και ο Δημος τις ημερες των γιορτων και στις ωρες αιχμης εβαζε 2- 3 αντρες στις δυσκολες διασταυρωσεις της πολης και ρυθμιζαν (βοηθουσαν) την κυκλοφορια για καλυτερη ροη. εχουμε να το δουμε δεκαετιες τωρα, καλο θα ηταν να δει το θεμα, τοσο η τροχαία, οσο και ο Δημος.
      οπως επίσης τις υψηλες ταχυτητες, ηχορύπανση, καυσαερια και επικίνδυνους ελιγμους στον αστικο ιστο απο ειχ και δικυκλα και να μην έχουν το μυαλο μονο στις κλήσεις για παρανομο παρκάρισμα.

      Διαγραφή
    2. αυτον τον φουρναρη να δω ποτε θα του παρουν το διπλωμα που παιζει με το κινητο και διπλοπαρκαρει πλεον κι στην πιεριων!!

      Διαγραφή
  4. Ποιος ασχολείται με το τίποτα ρε παιδιά, η συντριπτική πλειοψηφία του λαού τον έχει γραμμένο και αυτόν και τους υπόλοιπους πολιτικούς. Μόνο κάποιοι γυμνοσάλιαγκες, ραγιάδες που κοιτάνε να τους πετάξουν κανένα ξεροκόμματο τρέχουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πήρε τα εύσημα γιατί? Επειδή κάνει το αυτονόητο, την δουλειά που πληρώνεται να κάνει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ