Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Το αστέρι του γυναικείου ποδοσφαίρου της Ημαθίας επιστρέφει στην Ελλάδα

Η 26χρονη διεθνής επιθετικός από την Ημαθία, Αναστασία Σπυριδωνίδου, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας έως το τέλος της τρέχουσας σεζόν με τον Παναθηναϊκό.

Η Αναστασία Σπυριδωνίου τόνισε στις πρώτες δηλώσεις της ως παίκτρια του Παναθηναϊκού: “Είμαι πολύ χαρούμενη που ανήκω σε ένα Σύλλογο σαν τον Παναθηναϊκό. Εύχομαι να βοηθήσω την ομάδα να υλοποιήσει τους στόχους που έχει θέσει. Ένα μεγάλο ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη του Συλλόγου προς το πρόσωπό μου και ένα ευχαριστώ στον Σωτήρη Πανταλέων για τη θέληση και την προσπάθειά του από το καλοκαίρι να με δει ντυμένη στα πράσινα”.

Στη σχετική ανακοίνωση του Παναθηναϊκού αναφέρεται:

«Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας του με την Αναστασία Σπυριδωνίδου για το υπόλοιπο της σεζόν 2023-2024 για το γυναικείο τμήμα ποδοσφαίρου. 

Σε μια σημαντική μεταγραφική ενίσχυση προχώρησε ο Σύλλογος με την απόκτηση της 26χρονης επιθετικού Αναστασίας Σπυριδωνίδου από την Ιταλική Πάρμα.

Κατά το παρελθόν, η αθλήτρια από τη Βέροια έχει φορέσει τη φανέλα των Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, Άρη Θεσσαλονίκης και ΠΑΟΚ.

Ενώ στο εξωτερικό έχει παίξει σε Σαραγόσα, Απόλλων Λεμεσού, Μπάρι, Τερνάνα και Πάρμα. Μάλιστα κατέχει τον τίτλο της πρώτης σκόρερ στο ιταλικό πρωτάθλημα της Serie B με 25 γκολ την περσινή σεζόν.

Παράλληλα, η Σπυριδωνίδου αποτελεί βασικό μέλος της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου γυναικών».

5 σχόλια:

  1. Να μαγειρευει ξερει;
    Καμοια πιτα να κανει, το κατεχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καρντασι,αν θα κατσω να δω μπαλα,θα δω μπαλα,το ανδρικο οχι......
    Αν θελω να δω........βαζω κανενα καναλι αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι γυναικες πρεπει να ειναι νοικοκυρες,αυτος ειναι ο ρολος τους,ετσι πλαθηκαν αρχικως...πως να το κανουμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κ εγώ απλά αναρωτιέμαι...αν εσείς οι σχολιαστές κάνατε κόρες!!! πρέπει να δείτε πόσο μπροστά είναι το γυναικείο ποδόσφαιρο στην Αμερική κ στην Ευρώπη επίσης...καθαρά επαγγελματικο...αλλά πότε θα ανοίξετε επιτέλους τα μάτια κ τα μυαλά σας στην Ελλάδα αυτό δεν το γνωρίζω!! Κ να ξέρετε πόσο πολύ λυπηρό είναι...όταν όλες οι άλλες χώρες θα πάνε στο φεγγάρι κ εμείς θα λέμε ακόμη που 'ανήκει' η γυναίκα...στην κουζίνα κ να κάνει παιδιά να διαιωνιζουν το είδος σας... Μια παλιά παίκτρια ποδόσφαιρου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μόνο οι κομπλεξικοι μπορούν και κρίνουν το γυναικείο ποδόσφαιρο.Ποσο πίσω ειναι η Έλληνες στο μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ