Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπάλλας: «Θα σωθούμε εύκολα»

Καλεσμένος στη χθεσινή (22/1) εκπομπή του SportsFan «Στο… Μαντρί» ήταν ο νεοαποκτηθείς και σκόρερ του ΝΠΣ Βέροια, Γιώργος Μπάλλας.

Παρέα με τον Μανώλη Πεχλιβανίδη και τον Παναγιώτη Παντσερίδη, ο 22χρονος επιθετικός της Βέροιας μίλησε για το παρελθόν του, το παρόν στην Πρωτεύουσα της Ημαθίας και για το μέλλον του συλλόγου.

Μεταξύ άλλων είπε:Λίγα λόγια για τον ίδιο: «Από τον Βόλο είναι η καταγωγή μου, είμαι 22 χρονών. Ξεκίνησα στον ΝΠΣ (σ.σ. Βόλο), έκανα το πρώτο που επαγγελματικό συμβόλαιο εκεί. Έπαιξα δύο χρονιές εκεί στην Α’ Εθνική, τις επόμενες δύο ήμουν στη Νίκη Βόλου και μετά στον Πιερικό για το πρώτο εξάμηνο φέτος και τώρα εδώ στη Βέροια».

Τι τον έπεισε να έρθει στη Βέροια: «Είχα ακούσει καλά λόγια, ότι υπήρχε υγεία εδώ στην ομάδα, ήξερα και τον προπονητή. Είχε μάθει και για τον Πρόεδρο καλά λόγια. Είναι καλύτερα από ό,τι τα περίμενα. Υπάρχει μεγάλη οργάνωση σε όλους τους τομείς. Γίνεται μια καλή προσπάθεια, που δεν το περίμενα σε τόσο μεγάλο βαθμό».

Για το παιχνίδι της Κυριακής (21/1) στην Επανομή: «Ήταν ειδικών συνθηκών λόγω των καιρικών φαινομένων και του γηπέδου. Ήταν ακατάλληλο για ποδόσφαιρο το γήπεδο. Παρόλα αυτά, κάναμε την προσπάθειά μας, ήμασταν καλύτεροι. Από το πρώτο λεπτό κάναμε περισσότερες φάσεις και το γκολ δεν άργησε να έρθει. Ακολούθησαν και τρεις κόκκινες κάρτες και εκεί κλέιδωσε το ματς, μετά αλλάζαμε πάσες».

Για τους φετινούς στόχους της ομάδας: «Ο επιθυμητός στόχος είναι να ‘ψαλιδίσουμε’ τη διαφορά όσο γίνεται, να σωθούμε όσο πιο εύκολα γίνεται. Έχουν έρθει νέα παιδιά, βρισκόμαστε και εμείς σιγά σιγά και νομίζω ότι ο στόχος (σ.σ. παραμονή) θα πραγματοποιηθεί. Με αυτό που έχω συναντήσει εδώ τρεις μέρες, από αυτά που έχω δει, θεωρώ ότι θα σωθούμε σχετικά εύκολα».

Για το γκολ που πέτυχε: «Δίνει ψυχολογία και ατομικά σε εμένα και στην ομάδα γενικότερα. Αυτός είναι ο σκοπός και για αυτό ήρθα εγώ να βοηθήσω… να κερδίζουμε».

Τέλος έκλεισε μιλώντας για τον Αχιλλέα Μπέο.

Δείτε αναλυτικά όσα είπε:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ