Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/
http://picasion.com/

Με την κόρη του Δάφνη ο Μητσοτάκης στη Βεργίνα - Η γνωριμία με τους Υπουργούς και το casual στυλ

Διακριτική με νεανικό look - Έδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για τον «Παρθενώνα» της Μακεδονίας


Με την μικρή του κόρη εμφανίστηκε στη Βεργίνα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η 20χρονη Δάφνη Μητσοτάκη συνόδευε τον πατέρα της στην επίσκεψή του στην Ημαθία για τα αποκαλυπτήρια του Ανακτόρου των Αιγών, δείχνοντας ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το παγκόσμιας σημασίας και διεθνούς εμβέλειας ανάκτορο του Βασιλιά Φιλίππου Β’.

Ανάλογη εμφάνιση είχε κάνει και προ λίγων ημερών στο πλευρό του πατέρα της, κατά την ξενάγησή τους στην έκθεση «Χαιρώνεια, 2 Αυγούστου 338 πΧ: Μια μέρα που άλλαξε τον κόσμο», που φιλοξενείται στο Μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης.


Η Δάφνη Μητσοτάκη, αν και δεν κατάφερε να απολαύσει την εξαιρετική ιδιωτική ξενάγηση που πρόσφερε στον Πρωθυπουργό η επίτιμη προϊσταμένη της Εφορείας Αρχαιοτήτων Ημαθίας, Αγγελική Κοτταρίδη, έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στο... μάθημα ιστορίας που χάρισε στους παρεβρισκομένους η κυρία Κοτταρίδη, στην εκδήλωση που ακολούθησε στο Πολυκεντρικό Μουσείο των Αιγών.


Η παρουσία της Δάφνης ήταν ιδιαίτερα διακριτική, ενώ με το γλυκό της χαμόγελο συστήθηκε και αντάλλαξε χειραψία, τόσο με τον Υφυπουργό Εσωτερικών Στάθη Κωνσταντινίδη που καθόταν δίπλα της στο αμφιθέατρο του Μουσείου, όσο και με κυβερνητικά στελέχη και θεσμικούς εκπροσώπους της τοπικής αυτοδιοίκησης, οι οποίοι θέλησαν να την γνωρίσουν.


Λόγω και του νεαρού της ηλικίας της, αλλά ακολουθώντας και την casual εμφάνιστη του πατέρα της, επέλεξε και η ίδια ένα minimal casual στυλ που λατρεύει, με μαύρο παντελόνι και μαύρη μπλούζα, λευκά κλασικά sneakers adidas και ένα statement εκρού 
πανωφόρι.


13 σχόλια:

  1. Ντρέπομαι που είμαι νεοδημοκρατης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπορείς να πας στον τσύριζα. Αυτοί δεν έχουν καμία ντροπή.

      Διαγραφή
    2. Ζαίος είσαι,αλλά κανένα πρόβλημα.

      Διαγραφή
    3. Πάντως κάτι πήραν από τον Τσίπρα,ούτε ένας με γραβάτα στα εγκαίνια. Αλέκο δύο χρόνια σε βριζανε που δεν έβαζες γραβάτα.

      Διαγραφή
  2. Μητσοτακης πρωθυπουργός μέχρι το το 2031 και βλέπουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μέχρι τότε θα εχει ξεπουλήσει τα πάντα

      Διαγραφή
    2. Μωρέ μέχρι το 2041 και βάλε ,μια τετραετία αυτός μια ο γιος του ο Κωνσταντίνος μέχρι να πιάσουμε τρις στο χρέος αλλά θα φταίει ο ακατανομαστος ζεος.

      Διαγραφή
    3. Το Πατσόκ είναι εδώ αδίστακτο και αχόρταγο

      Διαγραφή
  3. Θα τα ξεπουλήσουν όλα και το ανάκτορο και το μουσείο,συμφωνία Κούλη και επίτιμης. Καμαρώστε Επίτιμη αυτή και κανένας άλλος μαζί με τους γλύφτες τις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2 ευρώ η βενζίνα, 20 ευρώ το λάδι, διόδια φωτιά, ψωμί 2 ευρώ, μισθοί με αύξηση καθαρή 40 ευρώ μετά από 10 χρόνια.... Ο λαός πεινάει.... 2 μισθωτοί με 2 παιδιά και οριακά τα φέρνουμε βόλτα... Ξυπνήστε καο βοηθήστε τον κοσμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λαος είναι στα χειμερινά θέρετρα εντός κ εκτός

      Διαγραφή
  5. Αυτο που σε όλα τα πλάνα είναι η επιτιμη και σπάνια η νυν προϊσταμένη με ξεπερνάει. Ναι εντάξει αυτή είχε αναλάβει το εργο αλλά τόσο υπεροψία πια?? Ούτε τους τύπους βρε παιδιά??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ